Pletárna ponožek - prodej kompletního zařízení a materiálu
Moderátor: Moderátoři
Pletárna ponožek - prodej kompletního zařízení a materiálu
Protože se rodina majitelky dohodla na ukončení výroby a přestavbě objektu k jinému účelu, nabízí strojní zařízení i další pomůcky k prodeji - cenu neznám přesně, ale určitě budou požadovat minimálně desítky až stovky tisíc korun. Přednostně by byli rádi za odkup kompletního zařízení najednou, ale pokud by se našli dva-tři zájemci, určitě by se dalo dohodnout rozdělení. Protože nejsem majitel ani prodávající, případným zájemcům pouze předám v SZ kontakt na osobu oprávněnou za majitele jednat. Určitě budou rádi i jen za zprostředkování kontaktu někomu, kdo by se chtěl dál pletením zabývat, takže pokud víte ve svém okolí o někom, kdo by zařízení pletárny koupil, klidně mu informaci předejte.
A kutilmile - nelituju tě
- jezevec
- Hlavní moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Taky bych zkusil polské Alegro, nebo inzerát v časopise Textilžurnál, jestli ještě vychází.
Tak jsem se mrkl na ty fotky a dýchla na mě nostalgie.
Ještě upřesním, jedná se o mechanické dvouválcové pletací stroje českého výrobce Uniplet Třebíč, taky jsem je měl. Bohužel, firma už zanikla, trochu zaspala nástup elektronických pletaček a pak už nestačila na konkurenci.
jezevec píše:Obávám se, že v Česku je to neprodejné. Končil jsem s pletením ponožek před 15 lety a už se mě to podařilo prodat jen do Polska. Slyšel jsem, že se to dá prodat Turkům či snad ještě i těm Polákům. Kontakt už na nikoho nemám, prodával jsem to přes nějakou p. Horáčkovou. Spolumajitel či rodina by se měli poptat u dalších pletařů či dodavatelů příze, zda o někom takovém nemají informace.
Taky bych zkusil polské Alegro, nebo inzerát v časopise Textilžurnál, jestli ještě vychází.
Tak jsem se mrkl na ty fotky a dýchla na mě nostalgie.
Ještě upřesním, jedná se o mechanické dvouválcové pletací stroje českého výrobce Uniplet Třebíč, taky jsem je měl. Bohužel, firma už zanikla, trochu zaspala nástup elektronických pletaček a pak už nestačila na konkurenci.
Trošku jsi mě předběhl..