Dvd Thomson DPL 907 VD

Poruchy, opravy, tipy, triky, servisní menu

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
veny

Dvd Thomson DPL 907 VD

#1 Příspěvek od veny »

U tohoto dom. kina nejde open,jinak vše ok. Pokud tam dostanu dvd,normálně jde i vše ostatní, nejde jen otevřít šuplík,zajímavé je,že se neobjeví ani open na displeji. Zamknutý to taky neni. Neví někdo co s tím?
Dík. :cry:
rnbw

#2 Příspěvek od rnbw »

Tlacidlo funguje? A ked to rucne otvoris tak do polovice a zapnes, zavrie sa to samo?
janik20

#3 Příspěvek od janik20 »

Toto iste som mal aj ja ale som to vracal,ale ak by si zistil co to robi daj mi prosim vediet :D
janik20

#4 Příspěvek od janik20 »

Toto iste som mal aj ja ale som to vracal,ale ak by si zistil co to robi daj mi prosim vediet :D
janik20

#5 Příspěvek od janik20 »

veny

#6 Příspěvek od veny »

rnbw píše:Tlacidlo funguje? A ked to rucne otvoris tak do polovice a zapnes, zavrie sa to samo?

Tlačítko funguje,pokud šuplík vytáhnu ručně a zapnu,tak zajede. Potom ale nejde ven.
rnbw

#7 Příspěvek od rnbw »

Takze motor a vsetko okolo je dobry, koncovy spinac tiez... Ani cez dialkovy ovladac to nejde (ak tam vobec je eject)?
veny

#8 Příspěvek od veny »

rnbw píše:Takze motor a vsetko okolo je dobry, koncovy spinac tiez... Ani cez dialkovy ovladac to nejde (ak tam vobec je eject)?

Motor je ok,na dálkáči eject není :cry:
Nejvíc je mi divný že to nenapíše ani na displeji,přitom ostatní funkce zobrazuje i funguje ok.
rnbw

#9 Příspěvek od rnbw »

Asi sa nedostava ten prikaz k procesoru.
veny

#10 Příspěvek od veny »

rnbw píše:Asi sa nedostava ten prikaz k procesoru.

Bude to asi jak píšeš,což je pro mě konečná. Od tlač. eject to jde na předním panelu přímo na nějakej smd IO CTM8B56EP.
LOYZA

Thomson DPL 907 VD

#11 Příspěvek od LOYZA »

Asi bych hned vyndal mechaniku a našel koncové spínače, jak na vysunutou mechaniku, tak na zasunutou. Je to u všech většinou stejné! Dva malé spínací/rozpínací kontakty. Opatrně rozebrat a vyčistit. Pak je vš OK.Pokud nikoli, hledat cesty na plošném spoji, studené spoje a pod.
veny

Pro janik20 i ostatní s tímto problémem.

#12 Příspěvek od veny »

Tak už to chodí. Vada je způsobena zablok. paměti,která komunikuje s procesorem. Stává se to náhodně. Oprava je jednoduchá. Stačí držet tlačítko STOP na předním panelu déle než 5sec. Na displeji začne blikat UNLOCK. Po dobu blikání dát OPEN a je hotovo. Pozor v mechanice musí být založený disk! :wink: Zdravím všechny Venca.
Odpovědět

Zpět na „DVD, VHS, SAT “