teplem smrštitelná trubice
Moderátor: Moderátoři
teplem smrštitelná trubice
Zatím jsem používal trubičky malého průměru, které bez problému smršťují, ale s tímto si nevím rady. Viz screen
- Přílohy
-
image1.JPG- (92.93 KiB) Staženo 95 x
- frantajetel11
- Přílohy
-
image1.JPG- (32.18 KiB) Staženo 95 x
Někdy na ně pomůže používat horkovzdušnou pistoli s hubicí rozfoukávající horkej vzduch do větší šířky, aby se neohřívaly malý oblasti - a předmětem uvnitř hadice točit, aby se prohříval celej obvod.
A kutilmile - nelituju tě
- Přílohy
-
reflectors.jpg- (8.1 KiB) Staženo 77 x
- frantajetel11
honzad píše:...při přiblížení teplého vzduchu se hned zkroutí a propálí
Vyzkoušej při jaký teplotě se začíná smršťovat a nastav o málo víc.
Ta tvoje vyfoukávačka ale na tyhle účely moc ideální nebude a nástavce na ní ani nemusíš shánět. Na tohle má asi malej výkon. Ale na takový to domácí smršťování bych se toho nebál
honzad píše:Dobrý den, prosím o radu. Koupil jsem si teplem smrštitelnou trubičku o šíři 4cm. Do ní jsem si chtěl schovat nabastlenou elektroniku (vstup/výstup USB a mezi nimi elektronika). Šířka produktu je asi 2 cm. . . .
A co tak to zkusit celé vrazit do běžné, kuchyňské pečicí trouby? Třeba bude těch max. 250°C stačit -
Za některý konec uchopit tu elektroniku "kokodrýlem" držáku zvaného "třetí ruka".
- Přílohy
-
06540145.jpg- Třetí ruka
- (40.91 KiB) Staženo 78 x