Bobobo, tak určo. Sem píši co i jak, nicméně samozřejmě jsem u toho seděl a měřil.
Na můj sub jsem schema nenašel, ale našel jsem schema na jiný podobný zesilovač, kde byl šváb 2x po TDA 7294. Asi 2 cívkový reproduktor.
Tak jsem tedy zkoumal i s datasheetem a porovnával. Když jsem věděl kde co měřit, tak jsem si ten svůj zapojil do sítě a jel jsem stejně jako u základních desek PC, tedy od začátku až po konec.
Všechno bylo jak mělo být a navíc plošák byl úplně ok a nikde nebyly stuďáky(a to mám oko na jiné drobáky).
No ale...diody...měřil jsem je se !zapnutým zdrojem! a udělal jsem dobře, protože se frekvence projevila v multimetru(brumozvukově) . Měl jsem pocit, že je vyzkratováno všude, tak proto.
Řešení: end amp i pre amp jsem vyčistil od nějaké rádoby impregnace a vykartáčoval kartáčem tomu určeným. Pak jsem nanesl jelly rework flux,
prohřál na 50st.c. aby se nechoval jak studený olej v převodovce auta... plošáky a zase rozotřel kartáčem a nechal ustát. Prostor mezi šasi a švába jsem vyčistil a nanesl novou teplovodivou pastu.
Zapojil jsem reproduktor, mobil do vstupu a jede to jako nové.
I
Takže všem ještě jednou děkuji za ochotu a rady