Stream obrazu z HDMI
Moderátor: Moderátoři
Stream obrazu z HDMI
Ideální by to bylo přes Raspberry, nebo cokoliv podobného, protože jsem viděl nejaké HDMI Broadcastery, ale to je zbytečně drahé.
Pro Raspberry jsem našel na Kickstarteru nějaký HDMI enkodér (neúspěšný projekt), který je propojen do RPi přes konektor, kterým se připojuje také kamera, takže by ten obraz šel streamovat bezproblému dál.
Edit: Tady je vidět nějaký jiný grabber.
..
...
Ať žije zdejší FOSILOVNA
Jo měla:
Kód: Vybrat vše
720p HDTV uncompressed
8-bit @ 1280x720 @ 59.94 fps = 105 MB/s, or 370 GB/h.
10-bit @ 1280x720 @ 59.94 fps = 140 MB/s, or 494 GB/h.Jenže ne s RPi, ale něčím lepším. Dobrý postřeh, proto to byl na tom Kickstarteru enkodér do H264.
..
...
Ať žije zdejší FOSILOVNA
Devin Heitmueller
Hello Cocodidou,
In order to get analog support working with that stick, the enitre dvb-usb framework would need to be extended to support analog, something which we cannot justify the huge amount of work and expense to do (around 100 hours of development).
Devin
..
...
Ať žije zdejší FOSILOVNA
Ale dost se obávám, že na výstupu STB HDCP bude. Navíc ta krabička zrovna inteligentním SW neoplývá, byť nahrávka z ní použitelná je.
Přes Rabsperry si to nedovedu představit, ono má HDMI-in? Pokud jde o DVB-T (S), tak to jde streamovat přímo, DVBViewer UDP stream posílá.
Na výstupu toho STB asi HDCP je, dnes jsem vyzkoušel starý 17" monitor a obraz nešel.
Nakonec zkusím (až po dovolené) streamovat ten analog. Vezmu podobný dongle, ale ještě předtím zjistím podporu v Linuxu. Mám tu plonkovní Orange Pi (za 15$) a s tím zachytávacím donglem by to vyšlo rozumně.
U toho Raspberry jsem to už popisoval, viz. zmíněný grabber.
Edit: Tak s tím donglem by neměl být problém (další).
..
...
Ať žije zdejší FOSILOVNA
Edit: Tak ve Windows je compositní vstup na tom Pinnaclu funkční, škoda že se vys.rali na jiné platformy.
- Přílohy
-
composite-in2.jpg- (40.13 KiB) Staženo 179 x
..
...
Ať žije zdejší FOSILOVNA