Pulsní generátor EMG 1153 C, TR-0353/C

Problémy s měřícími přístroji, detektory fyzikálních veličin, detektory kovů a další

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
jef111
Kontaktovat uživatele:

Pulsní generátor EMG 1153 C, TR-0353/C

#1 Příspěvek od jef111 »

Ahojte, opravuju tenhle maďarskej generátor. Na výstupu je deformace hran, zákmity a mění se to s amplitudou. Invert a neinvert výstup vypadají každý jinak a žádný není úplně ok. Chyba bude ve výstupním zesilovači, na jeho vstupu je celkem rozumný průběh. Někdo se v tom už pohrabal, narval tam nějaké ruské tranzistory a kdoví co ještě takže bych potřeboval schéma.

Sehnal jsem ale jen schéma na starší EMG 1153 bez písmene C, s kulatými knoflíky a to je úplně jiný generátor nebo minimálně výstup je zapojený zcela jinak. Verzi C jsem nenašel :-(
Můj kus vypadá takhle:
http://www.ostron.de/Signalgeneratoren/ ... 353-C.html

Kdyby někdo mohl pomoct, ušetřilo by mi to spoustu bádání. Stačila by mi tabulka s typy a hodnotami součástek výstupního zesilovače, zbytek vypadá netknutý.
Díky
Olovnatý cín je vhodný k pájení ale není k jídlu. Bezolovnatý cín je sice možné jíst ale nejde jím pájet :D
www.sigmaphon.cz
el-spol

#2 Příspěvek od el-spol »

Ahoj. Mam cely servisný návod na tvoj generator. Je to celkom pekná kniha v nemčine. Nemam ho však skopirovaný. Ale viem, že tvoj generáto sa vyrabal v roznych verziach. Ja osobne vlastnim 3ks a každy je trochu iný
Al by si chcel tak ti to za daku odmenu naskenujem.
jef111
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od jef111 »

Díky za nabídku, máš SZ.
Olovnatý cín je vhodný k pájení ale není k jídlu. Bezolovnatý cín je sice možné jíst ale nejde jím pájet :D
www.sigmaphon.cz
el-spol

#4 Příspěvek od el-spol »

Pošli odpoved.
Odpovědět

Zpět na „Měřící přístroje, detektory fyzikálních veličin“