Ještě existujou
Moderátor: Moderátoři
Ještě existujou
Já teda jako "nácti" vylepšoval Jawu Mustang. Samozřejmě hlavně po el. stránce (dobíjení s baterkou, blikny, spínačka na klíček, kontrolky v zrcátku, kontrolka přehřátí, atd.). Auto jsem pak naopak nechtěl mít nijak upravovaný
Docela jsem se zasmal, byvalej kolega me jednou po praci volal, jestli bych se jeste neotocil u kanclu na parkovisti, ze mu nejde odjet. Passat CC r.v. 2010, a psal chybu odblokovani rucni brzdy (ma elektro).
Protoze se zdalo, ze ani nedojde k pokusu tu brzdu odblokovat, a ze je asi nekde problem s komunikaci, zkusili jsme odpojit baterku na par minut. Po opetovnym zapojeni zacala sranda. Po pokusu o start na displeji hned nekolik chyb, ohledne motoru, dokonce si postezoval i na tlak paliva (psalo to nemecky, doslovne nevim) apod. No nic, odtahovka, a vysledek? Slabej aku
Hnupi dali ve fabrice do naftovyho dvoulitru snad nejakou 56Ah baterku (byla fakt mala), a navic je to tak sofistikovany, ze pri poklesu napeti misto hlasky, ze je nizky napeti vysype hromadu chyb ohledne vseho moznyho jen ne te baterky
- pocitujlasku