Tenkrát se ještě závodilo
Moderátor: Moderátoři
Ale výrazně mi tam chybí naše "stotřicítky" s Johny Hauglandem nebo Sváťou Kvaizarem za volantem, stejně jako Siberova nebo Trinerova kitcarová "felichčije" - se kterýma jak v sedmdesátejch, tak v devadesátejch letech s pouhou atmosférickou a 3x uloženou třináctistovkou vostře zatápěli dvakrát silnějším auťákům a většinou trhali startovní pole "béček" a pozdějších "kitovek" na dvě půlky - to co mělo aspoň dva litry s turbem a dojíždělo před škodovkama a to co mohlo mít klidně i třílitr, ale stabilně dojíždělo až po nich ...
A kutilmile - nelituju tě
Proste vsechno je spotrebak, nic nevycniva a nic nestoji za to udrzovat, kvalita na poslednim miste (aby to nahodou nevydrazelo o mesic dyl)...
To samy vidim i treba co se vyvoje SW tyce - hlavni ukol je dat tomu hezky truecolorovy ikony, jestli to vubec funguje je sumak....
Ale mam za to, ze se porad jezdi zavody veteranu apod, to by jeste mohlo mit smysl. Pred delsi dobou jsem videl v Semilech nejakou zkousku rally bohemia, a byl tam i zavod amateru veteranu... to bylo pokoukani, stary porsche, lancie, skodovky apod... Akorat bylo videt, ze se o ne holt trosku boji, rozhodne do toho nedavali vsechno
Po nich jely "novy" auta, vetsinou impreza, lancer a fabie, a takovy koule to nemelo. Hlavne ty fabie nejak poodpadavaly (jednu jsem videl u silnice nepojizdnou, dalsi 2 crash v zatacce)
"Stošedesátka ereso" v kastli Škody Garde se moc nechytlo, s "elerkem" tovární AZNP tým odjezdil minimálně jednu sezónu včetně účasti na RAC Rallye - s výsledkama nic moc. Další trochu významnější sportovní výsledky s okřídleným šípem ve znaku dosáhnul až "enkovej" favorit po roce 1988 a následně po něm jak už jsem zmínil hodně zaválela "kitkárová" felina (Sibera, Triner, kdyby se při tréninku nezabil, tak i bejvalej motokárovec Jirka Sedlář - http://www.motokary.cz/2009/07/jiri-sedlar-2371959-†1381989/ ), načež následovalo už "wéercéčko" na bázi novodobý oktávie ...