Radeon Mobility X1600 win10, BSOD: Memory Management

Počítače stolní, notebooky, tablety, tiskárny, scanery a vše, co nějak souvisí s PC

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
robo

#16 Příspěvek od robo »

Jak bude cas zkusim si s tim pohrat. Cista instalace bude lepsi varianta na testovani.
keemo

#17 Příspěvek od keemo »

Mno, tak mam za to ze to nejak souvisi s ovladacem pro AMD grafiky.... v praci jsem mel totiz desku v kombinaci Intel CPU a nejaka AMD grafika.... pri najizdeni systemu (w10) BSOD s hlaskou memory management... RAM byly projete memtestem a byly bez zavad. Nechal jsem vymenit grafiku a zavada pretrvavala... Takze nejspis kombinace systemu a ovladacu....
robo

#18 Příspěvek od robo »

Tak Dell E6400 slape skvele. Drbal jsem se z BT-BT mys. Nefungovalo rolovaci kolecko potkana. BT nejak fungoval jinak by mys nejela vubec. A v system tray nebyl zastupce BT. Trosku krkolomna instalace ovladacu, nesel setup instalator. Hlaska o nekompaktibilite instalovaneho sw a os. Az msi instalator rozjel instalacku BT. Konec dobry, vsechno dobre. Mam i takovy pocit ze je lepsi odezva systemu. A co teprve az se nainstaluji nove 10, to to bude ficak. Jeste musim dodat ze mam dost grafickych ficur v os vypniutych, tak jako u os 7. Rychlost je prednejsi.
A k chybe memory manager, urcite nebude chyba pameti. Jednak test nic neodhalil a po vraceni na 7 je vsechmo bez chyb a v poradku. Koupim nejaky druhy HDD na zkousku. Idealne jety SSD , z malo motohodinama. Snad to nebude jak u aut, ze se pretaci tachometr. Jen mam strach ze cista instalace nepomuze a co pak ze 128GB SSD diskem. Asi bude lepsi si na test pujcit plotnovy disk a kdyz to bude ok, tak koupit ssd disk a instalaci si zopakovat.
keemo

#19 Příspěvek od keemo »

Na ssd najdes vyuziti vzdy :)
xsc

#20 Příspěvek od xsc »

Chyba memory management určitě není chyba pamětí, ale konflikt driveru s OS.
Odpovědět

Zpět na „Výpočetní technika“