Firefox - součást js3250.dll nelze najít

Počítače stolní, notebooky, tablety, tiskárny, scanery a vše, co nějak souvisí s PC

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
machrfilip

Firefox - součást js3250.dll nelze najít

#1 Příspěvek od machrfilip »

Po instalaci Firefox (Setup 2.0.0.3) prohlížeč Firefox běží, ale po jeho uzavření a opětovném spuštění se zobrazí hlašení:

firefox.exe- Součást nelze najít
Aplikace nemohla být spuštěna, protože součást js3250.dll nelze najít. Potíže pravděpodobně odstraníte opětovnou instalací aplikace.

Po opětovné instalaci Firefox běží, ale opět po jeho ukončení a znovuspuštění se problém opakuje. Používám Windows XP a na internetu jsem někde našel, že by se mohlo jednat o nějáký virus.

Poradí mi prosím někdo jak to mám vyřešit? Díky.
Jindra2

#2 Příspěvek od Jindra2 »

Stahni si nějaký antivir (třeba NOD nebo Avast) a nech ho zkontrolovat své PC.
Jindra
machrfilip

#3 Příspěvek od machrfilip »

Na pc používám antivir Avast Home pravidelně aktualizovaný a i přesto že jsem systém prohnal NOD 32, tak žadný vir jsem nenašel. I tak ti děkuju za pomoc.
MetalGod

#4 Příspěvek od MetalGod »

Mě se to taky kdysi na Windowsu stalo a to po instalaci rozšíření (nevím jakýho, natahám si jich tam mrtě a až pak ten FF restartuju).
Tak jedině to zkus poněkud drastičtější metodou.
Odinstaluj ho, dej do vyhledávání souborů klíčový slova mozilla a potom firefox.
To, co Ti vyleze, v obou případech vymaž.
Pak to nainstaluj znova.
Jen se modli, aby ta dynamická knihovna (asi má něco společnýho s Java scriptem) nebyla přímo součástí Windowsu, to bys ji musel někde sehnat a dát ji na původní místo, tam kde má bejt, ale co si myslím, tak se FF spokojí sám se sebou.
Taky se podívej, jestli si ji Avast! neráčil nestrčit do truhly, občas se to stane.

Jinak- nevím, jak pro Windows, ale pro Linux je delší dobu dostupná verze 2.0.0.4
Kdo není ve dvaceti levičák, nemá srdce,
kdo je levičák ve čtyřiceti, nemá rozum.
— Winston Churchill
machrfilip

#5 Příspěvek od machrfilip »

Diky za radu, problém jsem vyřešil tak, že jsem přeinstaloval Windows Xp a zatím Firefox šlape jak má.
Odpovědět

Zpět na „Výpočetní technika“