MAILER-DAEMON@mx1.tiscalimail.cz

Počítače stolní, notebooky, tablety, tiskárny, scanery a vše, co nějak souvisí s PC

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
Achab

#16 Příspěvek od Achab »

Je to možné, v té době jsem používal IE8. Současně ve Firefoxu nenechávám hesla ukládat.
robo

#17 Příspěvek od robo »

Pri spusteni netbooku jsem mel vypnutou wifi. Procistil jsem prohlizec ohnivou lisku, nechal projit stroj na malware, bez nalezu. Zapnul net a pul dne jsem lustroval net na nem. A zadny pochybny email doted nedosel. Tak je snad problem vyresen. Co me neda spat je svchost problem, zatezuje vic nez je zdravo uz tak spatny vykon netbooku. V mozille mam nekolik doplnku a ty dovedou zatizit mene vykone cpu. A k tomu ten svchost proces. Tahne se to uz od 7 a ani v 10 to nema MS dukladne poreseno. Staci zadat dotaz do google. Ale to uz je jine tema.
Achab

#18 Příspěvek od Achab »

Klidně se to může opakovat - adresa je někde uložená a pokud je mail aktivní tak ji spammer z dalších pokusů asi jen tak nevyřadí. Někdy je třeba dva měsíce pokoj a pak těch spamů přijde hned několik...
xsc

#19 Příspěvek od xsc »

Přesně tak. Taky mi z jedné takové adresy chodí SPAM a nyní mi přišel znovu po 1/2 roce klidu.
Odpovědět

Zpět na „Výpočetní technika“