Na Centrum chybí grafika

Software potřebné k práci s elektronikou

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
p32

#16 Příspěvek od p32 »

Takźe se jedná o HTTPS a ne o HTTP.
NOD neNOD, zrovna jsem se na to podělané centrum podíval, mám tady NOD32 v.8 a FF a nevidím jediný problém. Brečíte naprosto ne na vedlejším hrobě, ale na hrobě v druhé řadě.
Měli byste si zjistit, kde je opravdu problém. Svádět maglajz v PC na antivir není moc chytré.

Mimochodem, tohle je z Maxthonu:
Přílohy
centrum.jpg
(104.61 KiB) Staženo 80 x
pocitujlasku

#17 Příspěvek od pocitujlasku »

ehm, maxthon pouziva nastavenia internet explorera a tam si nod dokaze natiahnut certifikat CA, takze v IE sa to tvari v pohode, to iste aj chrome. Firefox pouziva vlastne ulozisko, a preto mu to vo firefoxe nefunguje.
Mas v Nod32 zapnutu kontrolu https? ak ano, co ti hlasi firefox, ked na centrum.cz kliknes na ten zamok vedla adresy?
davat screenshot z maxton, ked autorovi nesiel vo firefoxe je trocha nelogicke.
No vidis, a tak si sa bal
p32

#18 Příspěvek od p32 »

Jak už jsem psal, ve FF žádný problém. Problém máš ty, že neumíš číst a ukázka v Maxthonu je logická, protože jsem ukazoval na to, že ani v něm také není problém a trošku si ten Maxthon prostuduj víc (verze atd.).
Tady to máš ve FF (opravdu vidíš nějaký problém???):
Přílohy
centrumff.jpg
(145.99 KiB) Staženo 76 x
pocitujlasku

#19 Příspěvek od pocitujlasku »

tak potom je ine nastavenie NOD-u. Podstatne je, ze autor vyriesil voj problem odinstalovanim nodu. a ano, nod robi problemy na niektorych pc. (vyse 15 rokov som robil servis pc a niekedy antivir vedel dobre domrvit system, aj veci, ktore s nim nesuviseli - napr nefunkcnost tlaciarne)
No vidis, a tak si sa bal
p32

#20 Příspěvek od p32 »

Z autora nakonec vylezlo to, že šlo o zkušební verzi č.9. U zkušební verze nevíš nikdy u ničeho, co to bude nebo nebude dělat.
Odpovědět

Zpět na „Software“