Zkušenosti s Denklem

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
forbidden
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od forbidden »

Přesně tak, minimálně vím, že nejsem až taková výjimka.
EKKAR

#17 Příspěvek od EKKAR »

lesana87 píše:Ale dát vědět o (ne)spokojenosti s nějakým obchodníkem přece k volnému trhu taky patří, je to ten samoregulační mechanismus zvaný "ruka trhu".
Někdy je mechanismus zvanej "násada vod lopaty přeražená vo hřbet" ještě účinnějším argumentem ... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!
Achab

#18 Příspěvek od Achab »

Taky už čekám 10 dní a mimo potvrzení objednávky žádná reakce. Je vidět že ani za půl roku se situace nezměnila...
Podle těch referencí bych zde asi neobjednával ale nabízí všechny typy starších knoflíků Tesla za celkem přijatelnou cenu.
forbidden
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od forbidden »

A k čemu to je, že je nabízí, když se na tebe vysere?
Já objednávku nerušil a doteď nic nemám, ne že bych čekal něco jinýho. :x
Achab

#20 Příspěvek od Achab »

To od vánoc nic neposlal? Jsem zvědav jak dopadnu - jestli mu objednávka za dvě stovky vůbec bude stát za snahu...
mtajovsky

#21 Příspěvek od mtajovsky »

Pokud je ve svém a má to jako činnost navíc, nic ho netlačí. Kdyby měl z rabatu platit pronájem nebytových prostor, jinak by se snažil. Taky jsem neuspěl, ale to je už déle.
weed_smoker

#22 Příspěvek od weed_smoker »

Je ale fakt,že jsem objednával pokaždý tak za 1000 až dva,možná proto nebyl problém.
forbidden
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od forbidden »

Já objednával asi za 600,- pokud si dobře pamatuju. Jasně, nic moc, ale to ho neomlouvá.
Celeron

#24 Příspěvek od Celeron »

Já s nám mám zkušenost takovou, že pokud se do 14 dnů nic neděje tak mu zavolám a do týdne to je doma. Asi 5 objednávek od 200 do 3000,-
Jirka

Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
Achab

#25 Příspěvek od Achab »

Tak dneska objednávka přece jen přišla - po 20 dnech (14 pracovních). Už jsem to moc nečekal protože ani na doplňující dotaz poslaný s objednávkou nepřišla odpověď a o odeslání zásilky nebylo žádné avízo.

Jedna položka z 8 byla zřejmě omylem zaměněna za jinou. V balíčku byl navíc tranzistor SU169 s poněkud omšelým povrchem - že by bonus za zpoždění?
forbidden
Kontaktovat uživatele:

#26 Příspěvek od forbidden »

To se máš. Na maily mi nikdy nepřišla žádná odpověď.
Jenys
Kontaktovat uživatele:

#27 Příspěvek od Jenys »

Zdravím, minulý týden ve čtvrtek jsem si něco objednával u Denkla, rovnou jsem mu zavolal a ujistil se, že funguje. Učunil jsem tedy objednávku a v úterý to tu bylo. Že by se polepšil :?: :D
Když něco nevíte...klidně se zeptejte :) Co vás nezabije, to vás posílí :) Jenys :)
Odpovědět

Zpět na „Nezařaditelné“