Nabídky na Aukru 2 (rozděleno, zamčeno)

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Zamčeno
Zpráva
Autor
starecd

#976 Příspěvek od starecd »

rnbw: máš pravdu, ještě jsem si to zvětšil a je tam.
fredis

#977 Příspěvek od fredis »

starecd píše:Tak u tohoto jsem se fakt pobavil JVC jak vyšité. :D
http://aukro.cz/zesilovac-jvc-i6322439955.html

Stejný zm.d prodával před časem poslední typ oscila BMxxx za pouhých několik tisíc!! Pouze zapomněl uvést že se jedná o totální vrak, který zažil nejméně jednu povodeň :twisted: :roll: . Totálně rezavý... Nabídka potom najednou záhadně zmizela :lol: ještě před skončením aukce. Proč asi? Se divím, že ještě žije a někdo ho nezabil. Pokud to není podvodník, jako že je, tak by to musel být úplný trotl!
Rotor rotuje a stator stagnuje...
PixelOrgy

#978 Příspěvek od PixelOrgy »

Njn, bohuzel lidi jaxi nemaji neco jako vlastni cest nebo jak to nazvat.

Ja bych se osobne stydel nekomu schvalne prodat nejakej krap, abych byl pak u hromady lidi za cu..ka a podvodnika.... Je to jen jeho vizitka. ten zakaznik tech par tisic prezije, ale jemu zustane nalepka 🤐 a zlodeje...

Taky je dobry si zarizeni tesne pred poslanim zapnout a nafotit, kdyby si zakaznik stezoval. Neni vubec od veci 1-2 fotky vytisknout a prilozit do baliku.

Mimochodem, stalo se uz nekomu, ze kupujiciho ve finale odmitl, a vec neprodal, protoze demence? :-D
rnbw

#979 Příspěvek od rnbw »

U nas Aukro nie je, tak predavam cez Bazos. Viackrat sa mi stalo, ze mi napisal nejaky totalny dement, tak som to rovno bez reakcie vymazal.
starecd

#980 Příspěvek od starecd »

To zatím ještě ne, ale měl jsem konflikt s jedním už tady na fóru zmiňovaném(kupodivu se 100% hodnocením) kvůli přehrávači. V popisu psal, že je plně funkční bez závad. Přišel s ošouchanou kastlí(to by nebyl problém), ale poblikával displej a někdy nevyjel šuplík, tak jsem ho otevřel a nestačil se divit. Tlačítko bylo na slátané desce čuňácky proklemované dráty, tak jsem to nafotil a chtěl zpátky peníze nebo slevu. On že o ničem neví tak jsem to zabalil a poslal mu to zpátky na dobírku a od té doby jsem na jeho černé listině........
Pohádky o nepoctivém prodejci je konec.
PixelOrgy

#981 Příspěvek od PixelOrgy »

Ja prodaval postarsi osciloskop, i v aukci jsem zduraznoval, ze pouze osobni prevzeti, a a ze to vazi 60kg a nikam to nepotahnu.

Vyhral to jakejsi typek z blavy, uz po telefonu znel "divne". Takovy vemeno svet nevidel (tipoval jsem tak zvlastni skolu). I pres to, ze jsem i po telefonu zduraznoval, ze na to potrebuje auto, dojel vlakem. Jakmile to videl, samozrejme panika, a ze si nemyslel ze to bude az TAK velky. Prvne ukecaval jestli ho s tim neodvezu, tak mu bylo zopakovano, ze jsem to v aukci uvadel, ale ze mu to odvezu za cca 150Eur za benzin a cas. To se mu platit nechtelo, ze vraj nema penazi, pak z nej vylezlo, ze by si to odvezl treba na 4 cesty vlakem po kouskach. Tak jsem to vzdal a obchod ukoncil :-) ani nedal negativ
fredis

#982 Příspěvek od fredis »

Dost dobrý! :lol: :lol: Ten tvůj kolík byl asi jen blbej :wink: a to je ta lepší varianta. Ten co prodává to "JVC" a předtím utopený oscilo mi napsal a děkoval, že neví, netuší atd :roll: . To je jasnej vyčůránek který to zkouší.
Doslova: Dobry den,

Dekuji Vam za kritiku, chybami se clovek uci. Nejsem z oboru, nenapadlo me ze je to delane doma, neznam produkci JVC z dob minulych. Aukci jsem patricne upravil, opravdu nechci nekoho oklamat.

Jeste jednou dekuji za upozorneni.

LP
Co k tomu dodat...
rnbw

#983 Příspěvek od rnbw »

Nemusel to vediet - hlavne ak je mladsi ako ten zosilnovac a nepozna tie 40-rocne konektory.
fredis

#984 Příspěvek od fredis »

Tak podle tebe nepoznal, že se nejedná o tovární výrobek kdysi renomované japonské firmy?! :roll: Si děláš kozy, ne? :wink: A u toho oscila taky neviděl tu rez atd, a že je to čistý šrot? :roll:
http://aukro.cz/zesilovac-jvc-i6322439955.html
No fakt je z té fotky jasné a zřejmé, že se jedná o profi Tuzexový výrobek... :lol: :lol: :lol:
starecd

#985 Příspěvek od starecd »

fredis: ty jsi mu fakt psal? Divím se, že ti odpověděl, mně na tu Teslu ani čárku. No když myslí, že prodá.....
Ano JVC super profi domácí výroba.
Naposledy upravil(a) starecd dne 14 črc 2016, 16:25, celkem upraveno 1 x.
PixelOrgy

#986 Příspěvek od PixelOrgy »

Jezis a co na to mel napsat? McIntosh? to tu nikdo nezna :-D :-D
fredis

#987 Příspěvek od fredis »

starecd píše:fredis: ty jsi mu fakt psal? Divím se, že ti odpověděl, mně na tu Teslu ani čárku. No když myslí, že prodá.....
Ano JVC super profi domácí výroba.

Jo, psal. Máš tam i odpověď.. :lol: Mě tenkrát zvedl ze židle ten osciloskop nevím už za kolik tisíc, ze kterého by se možná daly použít jen ty plasty, pokud přežily nápisy :cry: . Ale nabídka najednou před skončením zmizela. Asi mě tehdy někdo předešel :lol: . A nejedná se o nápis ale o to, že zaprasený, zjevně amatérský výrobek vydává za něco jiného. A je si toho sakra vědomý, když po reakci šla cena najednou na polovic :wink: . Nevím co řešíte, já už se k tomu nevyjadřuji.
PixelOrgy

#988 Příspěvek od PixelOrgy »

Nj, holt spatnej obchodnik. Kdyby byl co k cemu, tak to proda jako na zakazku vyrobeny unikat - kvalitni, handmade.... :-D
starecd

#989 Příspěvek od starecd »

Jsou i tací, kteří tvrdí, že se dá použít laser z ETY třeba do 902, dá možná, ale ne bez úprav. Už jsem měl pár Tesel s vhozeným laserem z 4/19 a když jsem se ptal majitele, proč ho tam dával, že ono to fungovalo(podle mých zkušeností bohužel jen pár minut) pak laser shořel. Displej se dá také použít, ale s jiným zapojením. Když jsem mu napsal, že jen balamutí lidi ani neodepsal, ani nevím jestli tu Etu prodal.
starecd

#990 Příspěvek od starecd »

Pánové, asi největší rarita. CD přehrávač Tesla 915 se vydražila za 10101Kč. Prý jich bylo vyrobeno jen 20ks, vůbec jsem o tomto typu netušil.
To se kolík napakoval a portál taky.
http://aukro.cz/show_item.php?item=6328690005
Zamčeno

Zpět na „Nezařaditelné“