pritelkyne mi nechce dovolit si koupit osciloskop
Moderátor: Moderátoři
FERYACT píše:V životě každého chlapečka jsou důležité tři dámy.Jejich vlastní matka.Jejich manželka a ta poslední, která je považuje za chlapa.
Gabriel Laub.„Každý muž potřebuje k životu tři ženy: matku, manželku a aspoň jednu, která ho považuje za muže.“
(Dnes v Kalendáriu na ČT1)
(Nemusí mít platnou revizi.)
(Celkově budu raději, když se to obejde bez papírů.)
Já vím, některé na to nemají trpělivost a jako zostření trestu nesnesou, když má jejich oběť k čemu utíkat.
Rozumná přítulka to naopak podporuje, a to i po upgrade na manželku, ideální se kouká třeba i přidat...
Teď mě napadá, že mě vlastně přišla na jednu necelou stovku měsíčně.
- radioelectrum
Třeba s ním chodit lidem jako že měřit elektrosmog. potom jim na sinusovce ukázat jak a kam přemístit postele aby se jim lépe spalo, a naúčtovat pár tisíc. Není třeba při tom držet záruku, netřeba náhradních dílů a hlavně nikdo se nebude dívat jako že ho chci okrást když si za 6 hodin práce řeknu 500Kč.Hill píše:A co investice do budoucnosti? Co brání tomu, naučit se s osciloskopem jako hračkou, a pak ho používat, když ne zrovna pro obživu, tak pro alespoň občasné vylepšení životního standardu?
Dělat elektroniku jako obživu je finanční sebevražda, elektronik není přeci odborník jako třeba přihazovač do míchačky(vzdělaný pomocnou školou, neustále se zdokonalující následným studiem denní rozšiřování vědomostí v hospodě) který si bere několikrát více za hodinu a nikomu to nepřipadá divné.
- radioelectrum
Jeden kolega na to řekl paní když v nemocnici řeknete že jste stará rachejtle tak taky nedostanete slevu na ošetření.