pritelkyne mi nechce dovolit si koupit osciloskop
Moderátor: Moderátoři
- radioelectrum
Znam nemalo lidi, kde jsem si jistej, kdyby jim ty jejich parky o par korun zdrazili s tim, ze je v nich ale 80% masa, tak zacnou zase hledat ty levnejsi a rvat, jak je to nespravedlivy.
Sice zerou sracky, ale usetri ne? a to se vyplati...
konosuke píše:- pokud je to výrobní prostředek který dává obživu tak Ti přístroj koupit dovolí
- pokud je to bastlířská hračka tak má recht ...
To se jako má život smrsknout na práci, jídlo a spaní?? Proč bych si nemohl koupit bastlířskou hračku za poctivě vydělané peníze, pokud jedinou překážkou je omezenost partnera/manžela(ky)?
Cast problemu (aspon jak to vidim v CR), ze dost firem ignoruje fakt, ze vlastne zamestnanec pracuje pro ne, je zdroj jejich prijmu.
Kdyz se pulka tymu/zamestnancu rozhodne, ze za danych podminek pracovat nebude, firma je v
Ten rozdil je opravdu citit. Kdyz prestoupite z firmy, jejiz kultura je vzhledem k pozadavkum/pranim zamestnancu ve smyslu "najit duvod proc rict NE" do "najit duvod proc rict ANO"
Tzn. z "bud rad ze tu vubec muzes pracovat" do "jsme radi, ze pro nas pracujes" ....
konosuke píše:objektivně uznávám, jsou pitomější výdaje než osciloškopek (nové auto, jachta, chata, rekreace v cizině...)
Nj. Asi tak. Momentálne mám starého mazdo-forda vyrobeného v Korei r.97, kúpeného v marci za 250€, jachtu a ani chatu nemám, rekreaciu počas dovolenky budem mať v horizontalnej polohe na svojej adrese. Scop mám a A je mi dobre