Š Felicia 1,6i- vyšší volnoběh- VYŘEŠENO
Moderátor: Moderátoři
Bohužel ke kalibraci je třeba kabel, není zpusob jak to udělat bez něj (snad jen po vyčištění s tím jezdit a časem by se to možná srovnalo).
Další věcí je čidlo teploty který často odchází.
Další problém u 1.6 je plastový sání,někdy se zkroutí a pak to přisává vzduch.
Lambdou bych se nezabejval.
Nejsnažší by bylo připojit kabel a kouknout se co zlobí.
1.6 mám a měl jsem i silnější modifikace v jiných koncernových autech a vždy to šlo rozjet.
Určitě dost věcí neznám. To máš pravdu. Ale dost věcí jsem v životě opravil. O om ty nevíš, ani nemůžeš vědět.
A hlavně jednu věc znám- češtinu!!!
A propo- feldu mám už víc jak deset let, klapku tam mám třetí. Víš proč jsem měnil ty předešlé? Protože mě to nedrželo VOLNOBĚH. Jak teda vysvětlíš, že po výměně to volnoběh začalo držet? Jako že jsem omylem přitáhnul i sací potrubí???
Bořku, vyser se na mě. Uděláš dobře.
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...
BOBOBO píše: Klapka musí být skoro čistá , ale na volnoběh NEMÁ žádný vliv !!!!!!!!!!
Nezlobte se, ale nemáte pravdu, u tohoto motoru je řízení volnoběhu prováděno natáčením škrtící klapky.
Kód: Vybrat vše
https://www.youtube.com/watch?v=6XK2gnO9IogTady je to pěkně vidět.
Ještě toho budeš muset Michale moc opravit a ještě více přemýšlet .
Já jsem se tyto klapky musel naučit opravovat , jelikož starý jsem nechtěl kupovat a na novou jsem neměl . Ale stejně závady nebyly v nich . Momentálně mám 3ks feld 1,6 a jedna jezdí již skoro 200 000 na staré opravené klapce . 2ks jezdí na plyn , jedna má atmosféru , druhá vstřik .
Zde znalý je ještě jeden džórdž .