DVB-T/DVB-S merací prístroj

Zkušenosti a problémy s příjmem analogových i digiálních signálů

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
cabernet

DVB-T/DVB-S merací prístroj

#1 Příspěvek od cabernet »

Nazdar majstri,

poradte prosim nejaky dobry meraci pristroj s farebnou LCD obrazovkou pre kontrolu signalu, resp. ku nastaveniu anten pre prijem satelitneho a terestrialneho signalu.

Dakujem.
lumca

#2 Příspěvek od lumca »

V jaké cenové hladině? Počítej, že za MĚŘÍCÍ přístroj (ne za jeho napodobeniny, typu Dreamsky TSC90, různé Openboxy, apod.), dáš od 80kKč bez DPH. Třeba teď je v břeclavském Antechu v akci tento:

http://eshop.antech.cz/trideni-dle-sort ... jimac.html

Ale jsou samozřejmě i jiné značky, ROVER, R&S, Promax, záleží na požadavcích kladených na uvažovaný MP a samozřejmě finančních možnostech!
Achab

#3 Příspěvek od Achab »

Taky případná pozáruční oprava těchto přístrojů nemusí být v ČR levná. Známý sháněl opravu nějakého lepšího stolního multimetru a v nejmenovaném servisu u Brna za to chtěli přes 40 tisíc Kč! Oprava přímo u výrobce v USA nakonec vyšla se všemi náklady kolem 4 tisíc.
cabernet

#4 Příspěvek od cabernet »

Dakujem. Moja financna predstava je do 500€.
scorpions-cz

#5 Příspěvek od scorpions-cz »

za tu cenu měřák nepořídíš natoš slušnej. Já mám ROVER ATOM LIGHT STC a celkem jsem s ní spokojenej,ale taky to není úplně nej. Jinak kupoval jsem ho na slovensku zde http://www.sortec.sk/index.php?lang=sk& ... y&type=fix protože byl o hooodně levnější než v čechách. Stejně ale po VO registraci stál 1000 éček bez daně.
Standa99

#6 Příspěvek od Standa99 »

Musíš zamířit do jiných vod :D
.
..
...
Ať žije zdejší FOSILOVNA :D
fredis

#7 Příspěvek od fredis »

Achab píše:Taky případná pozáruční oprava těchto přístrojů nemusí být v ČR levná. Známý sháněl opravu nějakého lepšího stolního multimetru a v nejmenovaném servisu u Brna za to chtěli přes 40 tisíc Kč! Oprava přímo u výrobce v USA nakonec vyšla se všemi náklady kolem 4 tisíc.

Zeby HES? :wink: :lol: Nevíš co to bylo za měřák? Docela by mě to zajímalo. Jinak to je síla..
Rotor rotuje a stator stagnuje...
Achab

#8 Příspěvek od Achab »

Typ měřáku si nepamatuju ale můžu se příležitostně zeptat - má ho pořád na stole. Jinak v HESu jsem jednou poptával nějaký náhradní díl a moc ochoty neprojevili...
Odpovědět

Zpět na „Příjem DVB-T, DVB-C, DVB-S, IPTV, FM a dalších“