Export kanálů u televizoru LG

Vše co se týká satelitní techniky a dekodérů

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
dvorak

Export kanálů u televizoru LG

#1 Příspěvek od dvorak »

Má někdo zkušenost s exportem kanálů u letevizoru LG ? Po naladění všech požadovaných stanic jsem provedl export na flešku a naivně se domníval, že v případě výpadku provedu zpětně export z fleš do televize.
Ale zjistil jsem, že to není tak jednoduché - jednak řada stanic chybí a co je horší, nelze provádět ruční ladění, neboť chybí tabulky s frekvencemi a symbolovými rychlostmi. Pouze u Astry 23, která byla naladěna přes Skylinkk, to sedí.
EKKAR

#2 Příspěvek od EKKAR »

Zkus se optat tady: http://forum.avmania.e15.cz/forum-1703/ ... ktory.html , slejzá se tam dost lidí na podobnou problematiku vysazenejch - neříkám zrovna servisáků, ale lidí se zkušenostma ano.
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!
p32

#3 Příspěvek od p32 »

Dost se tomu exportu divím. Je to určitě zajímavé, ale kolik tam máš těch programů? Já teď ladil na TV, našlo to 54 programů, některé dvakrát nebo třikrát z jiných vysílačů. Nechal jsem v HD a SD odmazal, srovnal a je i tak problém se na to koukat. Lepší je mít v každé místnosti jednu TV a je klid.
Takže bych prostě raději nechal vše naladit znovu a pak upravil.
dvorak

#4 Příspěvek od dvorak »

Ano, s naladěním pozemních programů a programů na Astře 23 problém není, ale já přijímám i další satelity, celkem 10 a pokud mám všechny znovu ladit a roztřídit je to jak se říká na mrtvici.
Proto jsem možnost exportu uvítal. Ale někde je asi chyba, není to spolehlivé.
Mirda

#5 Příspěvek od Mirda »

Na 10 sat. pozic se používá pořádný linux příjímač a ne LG TV!!!
A stále dokola http://www.ebastlirna.cz/modules.php?na ... ght=dvorak
dvorak

#6 Příspěvek od dvorak »

Miusím se LG zastat - pomocí USALS dokáže přesně nastavit motor paraboly na požadovanou pozici.
Když jsem předloni přecházel z klasiky na LED, vybíral jsem právě TV, která umí otáčet parabolou, nesnáším ty přídavné krabice , užil jsem si jich dost...
Odpovědět

Zpět na „Satelitní technika a dekódování“