Mnělo se to dělat s rusama,ale sešlo z toho.
Nabídky na Aukru 2 (rozděleno, zamčeno)
Moderátor: Moderátoři
- Přílohy
-
40087060.jpg- (114.28 KiB) Staženo 62 x
-
40086984.jpg- (69.76 KiB) Staženo 59 x
http://aukro.cz/isa-wi-fi-jedina-na-aukro-cz-karta-isa-wi-fi-i6345341601.html Hlavně ta cena "kup teď".
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
http://aukro.cz/teac-x-1000r-s-dbx-koto ... 24842.html
Kdo to může koupit?? A na co se to hodí? Kdo chce dnes přehrávat cívkové audiozáznamy? Vždyť se ani nikdy pořádně neprodávaly.
Něco jinýho je zesilovač nebo tuner, ten se dá provozovat i po 30 letech.
- elektrosvit
Hydrawerk píše:Kdo to může koupit?? A na co se to hodí? Kdo chce dnes přehrávat cívkové audiozáznamy? Vždyť se ani nikdy pořádně neprodávaly. Něco jinýho je zesilovač nebo tuner, ten se dá provozovat i po 30 letech.
Koupit to může ten, komu za to nebude líto vysolit takovou raketu. A jsou lidi, co magneťáky běžně používají. Já používám kotoučák i gramofon zcela běžně, jako jiní třeba tablet. Samozřejmě nemám takové mašiny, jen obyčejnou Teslu.
- radioelectrum
A ty HiFI High End jsou opravdu tak drahé. Kamarád byl rád že loni když jsme byli v Rakousku sehnal jeden vadný jen za 300e. Už mu chodí.
také se používají stará videa, sám provozuji jak Betu tak i 2000.
A to nepočítám ty co dokonce děrují děrné pásky, asi si zálohují WIN 10 ?
Zkrátka když to někomu udělá radost tak proč ne. Mě dělá radost že si to mohu sám opravit, seřídit což u digitálu na jedno použití nejde a navíc se mi při pohledu dovnitř neobrací žaludek, ale vidím tu precizní práci.
apropo v Anglii prý pořádají i kurzy pro mašinfíky na parní lokomotivy.
- elektrosvit
Hydrawerk píše:Gramodesky se běžně prodávají, to chápu, ale co přehráváš na kotoučáku??
Sice je to OT, ale přehrávám to, co jsem si sám nahrál
A stejně jako desky se dají koupit i magnetofonové pásky. Na Aukru je to docela předražené, ale v bazarech se dají koupit za dobrou cenu i nepoužité. Prodávají se samozřejmě i nové pásky a desky, s nimi však nemám zkušenost. Vždycky zatím postačilo bazarové zboží.
Kvalita záznamu je dobrá i na těch tesláckých magnetofonech, pokud to nejsou totální vyžitiny, nebo je předchozí majitel nějak nezmršil.
A v dokonalém nastavení magnetofonu byla i spousta záludností o kterých jsem neměl tušení, dokud se o nich tady na fóru Hill neznímil.
(Nemusí mít platnou revizi.)
(Celkově budu raději, když se to obejde bez papírů.)
- elektrosvit
A Hill, to je v elektrotechnice a elektronice tzv. "Renezanční člověk". Tak se říkalo lidem, kteří měli v oboru širokej zátah a uměli a věděli vše, na co šáhli.
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
Ponúkol som 3000kč/111€ s tým že si poň osobne prídem.
Odpísala mi ženská, že je ochotná ísť na 380€ ale menej nie.
Podľa dohľadania, podľa mena v maili, to asi čmajzol jej manžel/otec v bývalej fabrike Piešťany/Motorola a teraz si myslí, že zarobí balík.
Tož veľa šťastia.
BTW, repas trafa mám naceněný na 1300Kč (+ 2 hodiny mojí práce)