BEAT zase
Moderátor: Moderátoři
BEAT zase
- Artaban001
Já osobně asi raději poslouchám Radiožurnál, narozdíl od Beatu tam furt neřvou reklamy, taky zprávy jsou na vyšší úrovni.
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...
- elektrosvit
Omlouvám se každému, koho se tento příspěvek nějak dotknul, ale musel jsem jej napsat. Zdá se mi, že jak se dnes dělá na jedno použití zboží, tak se dělá na jedno použití i hudba.
To nejdůležitější máš. Přijímač dnes najdeš u každého konterjneru s elektroodpadem protože se mění za HD. Radio BEAT hraje bez karty. Sám ho tak poslouchám už léta. Přijímač třeba naladit s připojeným TV abys viděl menu. Pak si rádia srovnej od pozice 1 a pak už telku nepotřebuješ.TAKJAN píše:Na to nemám vybavení, jen starou parabolu. Jak to vlastně je? Placené radio?
Rádio Beat je současně na transpondéru 12 070MHz DVB-S ale některé stanice už pomalu přechází do S2. Takže na přijímač "od popelnic" to asi bude hrát jenom dočasně...
- Artaban001
Co je nejvíc u tohodle rádia na pováženou: Ještě tak před měsícem velice často trpělo výpadky ve vysílání (přerušovala se jim hudba) - snad si toho už všimli a něco s tím udělali. Jinak je to typický příklad českýho rádia - zabednění do pár hudebních kapel, jejichž stáří je většinou podobný mému, snad i starší. Jestli si někdo pamatujete, jak začínalo brněnský "rádio Hády" (ještě to bez "KISS"), tak to mi tady chybí.
- vasekpetr1