Otevreni slozky dlouhe nacitani obsahu
Moderátor: Moderátoři
2 Easyjam: nedoporučuj reinstal když tomu rozumíš jak koza náklaďáku, to je až ta poslední možnost - údržbovejch nástrojů na Widle i pro skoro úplný laiky je dost. Jestli si umíš představit, co to je natahovat do PC po reinstalu všecky aktualizace Widlí (klidně 200 položek = 2 hodiny stahování z "PinďousUpdate.com" a další 2 hodiny instalace) a znova instalovat všecky aplikační programy, kterejch má obyčejnej uživatel kolem 30 - 50, tak to je práce tak akorát na celej den ...
A kutilmile - nelituju tě
A kutilmile - nelituju tě
V tom bude ten "zakopaný pes". Rozdíl mezi oběma složkami bude v jejich systémové ochraně. Mám dojem (teď jedu na XP), že v 7-čkách je složka "Downloads" systémová a "Stažené soubory" je její zástupce. Potom OS i případný antivir přistupují k těmto složkám rozdílně.robo píše:...Do obou slozek jsem dal fotky z viberu a nasledoval restart. Po otevreni 1stazene soubory1 se na moment tocilo kolecko, ukazal se zeleny pruh a slozka se otevrela. Slozku jsem zavrel a otevrel tu nove vytvorenou stazene soubory. Otevrela se ihned...