Gramofony Litovel
Moderátor: Moderátoři
- elektrosvit
https://www.youtube.com/watch?v=4PT-ahI9IyU
- elektrosvit
Měl jsem na mysli MKT svitky a TF elektrolyty, které se dávaly do MC911. Aktivní prvky samozřejmě ne.
starecd:
Díky za odkaz na video. My měli tento: http://www.radiomuseum.org/r/sony_compact_disc_player_cdp_270.html
termit256 píše:No dat za knizku kde 3/4 textu vypadaji takto "Rekreační komise připravila dva turistické zájezdy do Orlických hor a Malé Fatry" by se mi taky nechtelo. Prijde mi ze tu slataninu sepsal nejakej "soudruh namestek" kterej vedel o konkretnich technickych resenich jednotlivych stroju prd.
Jako syna právě jednoho "soudruha náměstka" mě podobné výlevy uráží. Kolik jste ve svém životě těch náměstků viděl? S kolika mluvil? Já k jednomu technickému chodil na "doučování" elektrotechniky, když jsem byl ještě na ZŠ... Mimochodem, v té knížce je docela dost zajímavých věcí - počty vyrobených kusů, okolnosti vzniku typu pro NAD vč. řešení jejich reklamací v USA (čí lajdáckost ji asi zavinila?) nebo popis "podmínek" výroby MC900... Víte, že existuje podobná knížka o TESLE Přelouč? Bohužel byla vydaná ve velice malém nákladu...
pamatuješ na dobu když se na čs trh uvedl první CD-P Tesla/Philips ?
nestydatejch 10 000 Kčs za to chtěli, kolik že to bylo průměných výplat ?
CD jsem bral z půjčovny za 25 Kčs / den, to již po "revoluci" asi tak 1991
Edit:rnbw: mám i 350(měl jsem i 901, ale v bídném stavu) a protože poslouchám rock, tak oceňuji syrovější přednes TDA1540. Restauruji 902 do provozu. A chybí mi jen ta 900.
pak to asi ouřadové MěÚ zatrhli, šlo přeci o ilegal copy nosičů i když v tu dobu jenom na audio kazety
- elektrosvit
konosuke píše:Konkurenční CD-P byl model Prosonic CD-17, někomu slouží dodnes, nic jiného za koruny tenkrát nebylo k dostání.
V AR A 7/1990 je srovnávací test tohoto krámu s Tesla/Philips MC902. MC902 vyšel pochopitelně jako lepší. Prosonic tehdy stál 4900,-
starecd: Kolik máš těch přehrávačů?