Bedna hučí při zapojení sloučeného stereo signálu

Opravy a závady na MG, RMGF, CD, zesilovačů, receiverů, reprosoustav

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
Vlkus

Bedna hučí při zapojení sloučeného stereo signálu

#1 Příspěvek od Vlkus »

Zdravím. Mám staré kombo Tesla K 100-115. Při zapojení sloučeného stereo signálu z PC. Zkoušel jsem přestřihnout jedno stínění v redukci, kterou jsem vyrobil (kolík jack 6,3 mono - zdířka jack 3,5 stereo). bez výsledku. Poraďte, prosím.
SMITH

#2 Příspěvek od SMITH »

Pozri si članok "Proč mi huči zesilovač po pripojení kompu" na www.zesilovače.cz
:-) Nikdy neříkejte, že něco nejde, protože vždy se najde blbec, který neví, že to nejde, a udělá to ! :-)
Úspěch je špatný učitel. Kvůli němu si chytří lidé myslí, že nemohou prohrát. (Bill Gates)
jopein

#3 Příspěvek od jopein »

Je tam asi problém s rozdílem potenciálů uzemění. Pokud máš TV kartu zkus ji odpojit od antény , pokud je zesilovač zeměný zkus ho zapojit do stejné zásuvky jako PC ale to asi nepomůže , bude nutné použít oddělovacín zesilovač nebo nf oddělovací transformátor. V žádném případě se nesmí odpojit ochranný kolík (uzemění) !! Snad jen na zkouš ku s největší opatrností!!
jopein

#4 Příspěvek od jopein »

SMITH píše:Pozri si članok "Proč mi huči zesilovač po pripojení kompu" na www.zesilovače.cz

Tento odkaz mi nefunguje. :?:
Standa99

#5 Příspěvek od Standa99 »

zkus to bez toho č

www.zesilovace.cz
SMITH

#6 Příspěvek od SMITH »

SORRY ... som tam dal Č na miesto C... :oops:
:-) Nikdy neříkejte, že něco nejde, protože vždy se najde blbec, který neví, že to nejde, a udělá to ! :-)
Úspěch je špatný učitel. Kvůli němu si chytří lidé myslí, že nemohou prohrát. (Bill Gates)
Odpovědět

Zpět na „Audiotechnika“