Chyba při odeslání příspěvku a SZ na EB:
Moderátor: Moderátoři
Chyba při odeslání příspěvku a SZ na EB:
DEBUG MODE
Line : 282
File : emailer.php
Příspěvek je pak i několikrát odeslán.
A opět :
Failed sending email :: PHP ::
DEBUG MODE
Line : 282
File : emailer.php
A dělá si ještě prdel:
Nemůžete odeslat nový příspěvek takto brzy po předchozím příspěvku, chvíli vyčkejte a zkuste to znovu.
Přídávám printcreen
- Přílohy
-
Error_EB.jpg- (30.1 KiB) Staženo 395 x
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...
Při editaci v nedoručených SZ se chyba neprojeví, protože systém se adresátovi už jednou pokusil upozornění mailem poslat a na editaci už zvlášť neupozorňuje.
Podobně se to bude týkat i příspěvků do diskuse, kdykoli má někdo jiný nastavené upozorňování mailem.
Na odesílání SZ mně si zatím nikdo nestěžoval, jenže já si žádné upozornění zvlášť posílat nenechávám - prostě vidím na to při přihlášení na Bastlírnu, tak proč si tím ještě zasírat mailovou schránku?
Potvrzuji - od výskytu problému ani jedno upozornění na nový příspěvek. WIN XP, Firefox.Michal22 píše:Ještě jeden postřeh, který s výše uvedeným problémem asi souvisí - nechodí emaily s upozorněním na nové příspěvky.
Při odeslání tohoto příspěvku opět stejná hláška bez přesměrování do tématu. Editace funguje normálně.
Myšleno ze strany Bastlírny. Moje e-mailová adresa je normálně funkční.Hill píše:takže toto chybové hlášení znamená jen tolik, že adresáta nelze na SZ mailem upozornit.
(Poslední upozornění jsem dostal 19. 7.)
Možná by pomohlo (pokud to jde), všem vypnout upozorňování e-mailem.
Ono by vlastně stačilo vypnout tu chybovou hlášku...
(Nemusí mít platnou revizi.)
(Celkově budu raději, když se to obejde bez papírů.)
To samé u mne.Achab píše:Potvrzuji - od výskytu problému ani jedno upozornění na nový příspěvek. WIN XP, Firefox.Michal22 píše:Ještě jeden postřeh, který s výše uvedeným problémem asi souvisí - nechodí emaily s upozorněním na nové příspěvky.
Při odeslání tohoto příspěvku opět stejná hláška bez přesměrování do tématu. Editace funguje normálně.