Update na Win10 (+ Anniversary Update)
Moderátor: Moderátoři
- serviceman
Dost místa můžeš také uvolnit odstraněním (přesunutím) nepotřebných *.msi a *.msp souborů ze složky Windows/Installer programemPatchcleaner. (U mě 4GB).
- serviceman
- serviceman
- serviceman
Edit: Stále by měli jít upgradovat.
- Přílohy
-
win10_an-up.png- (12.95 KiB) Staženo 55 x
..
...
Ať žije zdejší FOSILOVNA
- forbidden
- Kontaktovat uživatele:
Čím dál víc přemýšlím, že až nebude v daleké budoucnosti W7 schopný fungovat bez omezení, tak přejdu prostě na Linux.
Opravdu nechápu, jak celoživotní vazalové Microsoftu se té jejich lopaty jednou rukou přidržují a druhou rukou jim vyhrožují
..
...
Ať žije zdejší FOSILOVNA
- forbidden
- Kontaktovat uživatele:
Prostě ne, doma to nechci a jak to tak vypadá s dalším vývojem, tak prostě od MS časem uteču. Pokud je odhánění pokročilých userů jejich cílem, tak to chápu. BFU jsou tuny, kterým je jedno, co mají za OS a nezajímá je co se v pozadí děje.
Na Linuxu nejsem už dávno hlavně proto, že jsem zatím nemusel a na W7 a WXP mám prostě postavenej celej svůj "ekosystém". Ale W10 prostě není cesta k lepšímu OS, na kterej bych byl ochotnej přejít. Já MS nevyhrožuju, nemám proč, já na ně jen nadávám, protože se mi nelíbí jejich přístup. A to mám doma koupený dvě licence W7PRO a několik licencí Office2010.
Veškerou síťovou infrastrukturu mám na Linuxu, což je pro Windows nedostižný sen a na telefonu Android, kde Google podle senzorů ví i to, jestli si náhodou neděláš dobře a nebo kolik si toho zase vychlastal
P.S. Na nový PC přece nebudu dávat předpotopní Windows a ani nebudu opakovat, že na první pohled u mě nerozeznáš, jestli jde o Win10.
..
...
Ať žije zdejší FOSILOVNA