MP3 SA 2625 Philips

Opravy a závady na MG, RMGF, CD, zesilovačů, receiverů, reprosoustav

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
starecd

MP3 SA 2625 Philips

#1 Příspěvek od starecd »

Zdravím pánové, mám tuhle MP3, bohužel je blokovaná hlasitost na 1/3 stupnice, dá se s tím něco dělat? Ne, že bych chtěl plný ceres, ale když slyším ty mladé, jak si pouští mobil, že to slyší i okolí, rád bych si také přidal na hlasitosti(vzhledem k pokročilejšímu věku). Bohužel jsem nenašel žádný způsob.
EKKAR

#2 Příspěvek od EKKAR »

Odhadoval bych to na důsledek €urochujský legislativy, zkus pohledat na netu, jak učunit reset na tovární nastavení a znovu nastavit uživatelskej "profil" - akorát jako zemi používání nebo kontinent NESMÍŠ NASTAVIT €VROPU ani €U - dobrý jsou USA nebo "other world". Jazyk klidně češtinu (pokud v menu je) - a po aktivaci už by měla jít nastavit plná hlasitost ...
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!
Hydrawerk

#3 Příspěvek od Hydrawerk »

Přílohy
Philips mp3 omezeni hlasitosti02.png
(55.89 KiB) Staženo 137 x
starecd

#4 Příspěvek od starecd »

Hydrawerk: moc díky, chtěl jsem si v noci poslechnout trochu bigbítu a ono to stálo za prd. Díval jsem se i do návodu, ale ne do toho podrobného. Ještě jednou děkuji.
starecd

#5 Příspěvek od starecd »

No tak už dopřehrával, včera jsem měnil baterku a už nenajel a nedaří se podle návodu ani přehrát ovladače a firmware. Podle všeho to není kompatibilní s W7.
Odpovědět

Zpět na „Audiotechnika“