pravěký harddisk
Moderátor: Moderátoři
-
Lukas-Peca
- Kontaktovat uživatele:
pravěký harddisk
A překopat mašiny na nový model... to už vyjde skoro nastejno, jako koupit mašiny nové. Máme jich 36 a disky dosluhují, stejně tak disketové mechaniky 720kB / 3,5".
Tak, jestli někdo ještě víte o zapomenutých skladových zásobách, podělte se o kontakty, prosím...
- jef111
- Kontaktovat uživatele:
Ale mám na půdě jednu naprosto atypickou památeční 386, v ní ten disk myslím je, pochopitelně i s řadičem. Ne že bych se jí chtěl zbavovat ale kdyby byl velký zájem mohl bych poskytnout.
www.sigmaphon.cz
-
Lukas-Peca
- Kontaktovat uživatele:
Když ten disk připojím ke zdroji, tak je slyšet, jak se roztáčí, pak tam něco zavrčí a potom se začne ozývat takové dr-dr-dr-dr..., jako by to něco načítalo. Po pár sekundách to ztichne a už je jenom slyšet vrčení roztočených desek. Byla na tom protržená ta nálepka s nápisem ohledně zrušení záruky, pokud se ta nálepka poškodí. Mohlo by to vadit? Přelepil jsem to lepicí páskou.
Už mi přišel e-mail s nabídkou zapůjčení řadiče, odesilateli děkuji, stejně jako ostatním za pomoc.
-
Lukas-Peca
- Kontaktovat uživatele:
pole píše:Zdravim mozno take radice mam aj 2. Pokial je to disk pripojeny cez taky kabel ako FDD + jeden uzsi tak to je ono. Mozem ti to darovatmam k tomu aj kable. ale je to z XTcka takze je to len taka kratcsia ISA zbernica ale mozno pojde... Mam k tomu aj taky velky 5daco palcovy 10 alebo 20Mb HDD
jo, jedna široká kšanda a jedna užší. Kšandy mám. To by bylo super, kdybych to získal (odměna tě nemine). Ten můj je přes celou 5,25" pozici a je těžký jak kráva, v 286 měl kapacitu 43 MB nebo tak nějak.
-
Lukas-Peca
- Kontaktovat uživatele: