Cena mosazi
Moderátor: Moderátoři
Cena mosazi
Díky
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
P.S. Metr 25mm fakt stojí ranec
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
ZdenekHQ píše:Výkupní cena je pod stovku, takže prodejní bude minimálně trojnásobek...
P.S. Metr 25mm fakt stojí ranec: http://www.kutil.eu/cs/eshop/zelezarstv ... mosaz.html
Díky, tak mě dodavatel natáhl jako sviňa.
Pokud by te mosazi koupil treba 10 tun, prace je s tim vicemene stejna, ale predstav si ze bys mel tech 10 tun rezat na 25cm kousky, na kazdy vystavovat doklad, zauctovavat ho atd...
Jsme vyrobni firma, ten maloprodej je spis jen takova sluzba pro lidi. Zabere min casu matros proste prodat nez porad dokola vysvetlovat ze nemame maloprodej, proc tam tomu jsme matros prodali, ze v maloobchode to je o polovinu drahsi, proc mu nechci prodat tady ten panel co tu vidi lezet... a tak porad dokola.
Dnes jsem se setkal s něčím podobným. Potřeboval jsem přířezy HDPE 315x315x145mm. Zkusil jsem Plast Ledeč n. S. kde jsem to bral naposled roku 2008. Tenkrát žádná láce, asi 6500 bez daně, nyní o cca 1/4-1/3 dražší. Dnes se se mnou bavili tím způsobem, že ty přířezy nikdy nedodávali a v podstatě ať je neotravuju. Tak jsem jim poslal kopii faktury z roku 2008 jako důkaz. Tenkrát jsem jim tam nechal přes čtvrt mega za asi 3 roky. Tak jsem zvědavej. Možná ani neodpovědí.
No prostě tenkrát byli začínající fy sídlící v pronajatým areálu na spadnutí a řídili to z garzonky. Dnes mají svůj novej areál, jsou za vodou, ochota dělat něco navíc nikde a já se svým čtvrtmegem pro ně nejsem zajímavej.
Svět se v prdel obrací.
V nastrojarne kde mi obcas neco vyrobi jsem musel uzavrit jakousi ramcovou smlouvu. Drobne zakazky pry budou delat jen prostrednictvim smluvnich partneru. Nejde jen o prirazku kterou si hodi k cene, ale uz vidim jak budu s nejakou sekretarkou konzultovat technicke detaily.