Jak jste balili holky co se pak staly Vašimi manželkami ?
Moderátor: Moderátoři
Jak jste balili holky co se pak staly Vašimi manželkami ?
Tys měl přijít jen jednou, hned napoprvé, že tě něco píchá v konečníku. Až by tu růži z tvé řiti vytáhla, jen bys poznamenal: "to je pro vás, slečno doktorko"... a možná bys jí měl už dnes tak akorát dost.
Asi si budu muset udělat inventuru, co jsem na kterou z nich zkoušel, jak účinné to bylo, a kdo z nás v tom případě byl tím baličem. A taky kolik potenciálních manželek se mnou včas nevydrželo, některé se nestihly stát ani přítulkami, zato právě z těch máme dodnes doživotní úhlavní kámošky i s celými rodinami... nene, zatím se zdržím šíření zkušeností.
Jak mám psát paměti, když si vlastně už nic nepamatuju?
Třeba si v tom chaosu ale nějaký pořádek udělám a podělím se.
Život se jí převrátil dne 5. prosince 2014, kdy se vzbudila v 5:15 – aniž by si nastavila budík – a tak se vydala na ranní roráty do katedrály. Zde potkala svoji kamarádku Barču, která ji seznámila s jedním fajn klukem z Brna, který z ní ještě to ráno vymámil číslo…. Po pár týdnech ji tenhle kluk vzal na rande do Žižkovské věže a za 13 měsíců od stejného kluka dostala na stejném místě prstýnek a začala psát novou kapitolu svého života....
Přesně si vybavuji ten okamžik, kdy jsem Ho poprvé uviděla. Seděl skoro v čele stolu obklopený slečnami a hlasitě se s nimi bavil (jak Vojta s oblibou říká: „Hezký holky, to je základ!:-)“. Lehce jsem ho obmrkla, jak to často nezadané dívky mého věku dělají a pokračovala jsem v hovoru dál. Za vše může moje úžasná kamarádka Barunka, která nás toho osudového rána po brzkých rorátech seznámila, bez ní bych asi nikdy nepoznala, jak úžasný muž za tím stolem vlastně seděl.
http://juraskovi.com/o-nas
pane obrlajtnant ! to u nás v ulici si jeden čalouník vzal holku na jedinou noc a pak se ji nemohl zbavit a musel ji otrávit svítiplynem (a sebe taky) citát: Jaroslav Hašek-Osudy dobrého vojáka Švejka.
Jinak jsme se seznámili v práci.O volnejch chvilkách jsme nejdřív mastili karty a pak to nějak postupně přešlo v sex a pak v přátelství.
http://img24.cz/
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Rozdíl je malý, ale důležitý.
Není problém ženu okouzlit a pojmout, ale jak se jí pak zbavit, aniž by si ssebou neodnesla vše, co unese ona a deset jejích pomocníků, z nichž sedm se živí jako stěhováci a tři jako bankovní úředníci...
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
A kutilmile - nelituju tě
konosuke píše:...tak se mi při vstupní prohlídce do fabriky dost zalíbila závodní doktorka...
...tak jsem si vymýšlel různé choroby a obtíže abych mohl za ní do ordinace...
... když jsem chtěl (v rámci anestezie) štamprli koňáku tak prej že nejsem v baru...
...a když jsem ji dal za plentou pusu tak dostal facku, pane !
Jó, šels na to správně, akorát blbě. Zjevně to vzala tak, že jseš nespolehlivý, avšak o to víc nadržený nemakačenko, co má potíže s alkoholem
Ale hlavu vzhůru, možná to byla lesba...
kdo je levičák ve čtyřiceti, nemá rozum.
— Winston Churchill
Nesmí dozvědět... jestli je trochu vnímavější, tak jí to říkáš, kdykoliv jseš v její přítomnosti, aniž bys pípnul. Třeba, že poněkud zrudneš, začneš se víc potit, voturbíš si pumpu až k tachykardii, házíš přiblblý grimasy, máš tendenci koktat, vyhejbat se vočnímu kontaktu, máš tam dole přicpanou hydrauliku,... blablabla. Možná to už nějakou dobu ví a jen čeká, až se vymektáš.
kdo je levičák ve čtyřiceti, nemá rozum.
— Winston Churchill