Sháním schéma zdroje Mesit 40V/10A

Sháníte nebo nabízíte nějaký návod, schéma, manuál, katalogový list (datasheet) ?

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
honza637
Kontaktovat uživatele:

Sháním schéma zdroje Mesit 40V/10A

#1 Příspěvek od honza637 »

Zdar, nemáte někdo schéma zdroje Mesit 40V/10A ? díky
Kolik serverů jsi zničil, tolikrát jsi adminem.
dolac

#2 Příspěvek od dolac »

Ak to bol ten ťažky masívny zdroj s prepínačmi, v prevedení ako pre armádu, tak by som ju možno ešte niekde našiel, ale bola to plachta vo formáta asi A0. Vyžiadal som si ju z Mesitu asi pred 20-timi rokmi, a Tí mi ju vtedy bez problémov zaslali.
honza637
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od honza637 »

To bohužel není. Tenhle má 2x měřáčky MP80 a 2 Aripoty na regulaci U a I. Má po bocích bočnice jakoby u rackových komponentů. Výška asi 10 cm cca
Sendyx

#4 Příspěvek od Sendyx »

Je třeba znát přesně model, 10A byly analogová monstra, nebo analogová monstra s předregulací, nebo spínané.
honza637
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od honza637 »

Zkusím typ vyluštit. Každopádně znám ty větší monstra ale tenhle je to menší monstrum ale je každopádně analogový.
vinca

#6 Příspěvek od vinca »

nemate nekdo prosim schemata na stabilizovany zdroj MN 40V 10A vyrobce MESIT? delam na nem repasy, protoze jsem ho nasel zapraseny, spinavy, urvane draty, spina zazrana do hliniku a chtel bych si ho dat trochu do pucu.
Přílohy
P1070918 - Kopie.JPG
(48.36 KiB) Staženo 26 x
P1070880.JPG
(34.43 KiB) Staženo 6 x
vendajenda

#7 Příspěvek od vendajenda »

Dobrý večer.
Ten zdroj je typ Z-YE2T/X, prosím Vás, sehnal jste schema? Potřebuji ho také. Mám ten zdroj ale je nefunkční. Děkuji.
vinca

#8 Příspěvek od vinca »

zdravim, mam moznost ho sehnat, jeden servisak ho prodava za 480kc i s postovnym. Kdyz tak Vam na neho muzu dat kontakt. JInak jsem si ten zdroj chtel opravit a s provoznit, ale vzhledem k tomu, co by to stalo, tak pravdepodobne ho prodam na nahradni dily, hlavne ty trafa, to by bylo skoda je vyhodit.
vendajenda

#9 Příspěvek od vendajenda »

Dobrý večer.
Děkuji Vám za odpověď ale tolik peněz nedám. Já jsem ten zdroj dostal a protože je ve velmi dobrém stavu krom toho že je nefunkční, chtěl bych ho opravit. Až bude víc času zkusím si to zapojení nakreslit, vždyť jsme přece bastlíři,že?
vinca

#10 Příspěvek od vinca »

a co kdyz se sabnem na pulky? ten prodejce je blizko me,takze bych teoreticky mohl proto zajet a vyslo by to na kazdeho maximalne cca 200kc, protoze postovne ( jeho velke postovne kolem 100kc by odpadlo.)
vendajenda

#11 Příspěvek od vendajenda »

Dobrý večer.
Už jsem se rozhodl, pustím se do toho sám. Už jsem překreslil několik přístrojů do jakési podoby schematu, takže si mylím, že to zvládnu. Váš zdroj jak se dívám nemá skříň? Já Vám mohu poslat foto celého zdroje.
Pak Vám mohu poslat naměřené hodnoty napětí na některých bodech, ale nebude to hned, protože já sbírám stará radia a v současné době jich mám doma několik v rozebraném stavu a musím na tom zapracovat jelikož se blíží jaro a pak už na to bude málo času.
Vážený pane, bude lepší když budeme komunikovat přes E-mail. Moje E-mailová adresa: v_machek@centrum.cz
vinca

#12 Příspěvek od vinca »

asi pred tremi mesici jsem se s nekym domlouval, ze by si vzal ten mesicky zdroj, ktery je rozebrany do sroubku. At se mi ten pan ozve, ztratil jsem na neho mail, uz mam po zkouskach, takze at se mi prosim ozve : vinc.v@seznam.cz
Odpovědět

Zpět na „Návody, schémata, manuály, literatura, katalogové listy (pouze pro registrované)“