PU120
Moderátor: Moderátoři
- jef111
- Kontaktovat uživatele:
Dobře a hlavně výhodně můžeš nakupovat jedině tam, kde nejsou lidi kteří rozumí tomu co prodávají. Tady každý ví jakou to má hodnotu a těžko koupíš, natož levně.
Úplně nejlepší je dostat se k nějaké likvidaci elektro opravny (v poslední době jich krachuje hodně
www.sigmaphon.cz
jef111 píše:Jen tak k tomu kupování měřících přístrojů:
Dobře a hlavně výhodně můžeš nakupovat jedině tam, kde nejsou lidi kteří rozumí tomu co prodávají. Tady každý ví jakou to má hodnotu a těžko koupíš, natož levně.
Úplně nejlepší je dostat se k nějaké likvidaci elektro opravny (v poslední době jich krachuje hodně), výrobního závodu nebo nějakého pracoviště na něm, nebo třeba jen k pozůstalosti po nějakém opraváři. Tam se dá nakoupit hodně dobře. Odkud myslíš že jsou ty věci (myslím MP) co se prodávají třeba na aukru? Vesměs za šrotové ceny nakoupené v takových likvidacích (co mám tak zkušenost).
jo pod to se muzu podepsat,podobny zkusenosti,spoustu pristroju jsem sehnal za par korun,i takovy co dneska stojej 2-3 tisice,ale nejsem spekulant a nechavam si je pro sebe...proc bych to taky poustel dal,ze?
- jef111
- Kontaktovat uživatele:
Sendyx píše:Že by zrovna PU120 byla taková vzácnost... několik jsem jich vyházel, měly různé vady a kdo by se s nima páral.
No tak vidíš, že asi jak pro koho
www.sigmaphon.cz
- honza637
- Kontaktovat uživatele:
-
pepik9