Jak jste balili holky co se pak staly Vašimi manželkami ?
Moderátor: Moderátoři
Za našich studií platilo pravidlo, že
- jsou ženy od přírody krásné nebo přitažlivé
- jsou ženy, které se umí udělat krásnými nebo přitažlivými
- jsou ženy, které to stojí hodně práce a času, a pak
- jsou frekventantky elektrotechnických oborů.
Všímám si, že se opravdu dost změnilo. Nebo už nemám tak náročná měřítka. Naštěstí jsem se ještě nepřistihl při stařeckém komplexu snažit se prznit mládí, pořád si ještě uvědomuji tu pravdu vyřčenou J.Š. Kubínem: i z nejkrásnější růže je nakonec žvachel...
Ale co by: mám jednu 32 roků, do bastlení mi nikdy nemluvila a velice rychle si odvykla bastlcimru uklízet. Leccos se přiučila, protože její obor je od elektroniky hodně vzdálený a stejně podle nějakého zákona z roku 1983 v něm ze zdravotních důvodů nakonec nesměla dělat. Hlavně našla a opravila víc studeňáků než já, mnohdy měla opraveno dřív, než jsem přijel z práce. Vycvičil jsem ji s pájkou a to se jí později hodilo: v posledním zaměstnání byla první na forhontě, kdo bude učit pájet ty nové. Už po týdnu.
Tím se nevytahuju, prostě nás zkraje život nějak zhmoucal a ty faldy nám do sebe celkem dobře zapadly....
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Co se týká budoucnosti "stařeckého komplexu" u mě, daleko více je podle mě problém v rozšíření tabletů a smartfounů. Nebudu prznit mládí, ale styl života, který je jim VNUCEN.
Dneska přijdou čtyři dvacítky na vesnickej fotbal, a za první půlku se stihnou 2x učesat, vyřídit pár vzkazů na Facebooku a zahrát si nějakou hru. Ani si nevšimnou, že vlastně šly na fotbal... Dřív se učesaly a koukaly, nebo se snima dalo pokecat.
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
ZdenekHQ píše:V Brně na VUT, když chtěl člověk potkat ženskou, tak se musel zapsat na nějaký předmět na chemické fakultě...
Zajímavé, to za nás asi nešlo. Šlo by leda zapsat si nějaký předmět z Ústavu biomedicínského
inženýrství. http://www.dbme.feec.vutbr.cz/ Tam se shlukují holky, které se nedostaly na lékařskou fakultu příp. je přestala bavit chemická fakulta.
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Zjistily to, až když jsem šel odevzdat index v posledním semestru studia. Pár kreditů mě chybělo.
Kdyby to neprošlo, znamenalo to studovat další rok. Naštěstí jsem tenkrát už měl za sebou pár let podnikání, tak jsem se jen tak nedal...
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Přiznání ČVUT @priznani 1. 1. 2014
Za semestr na ČVUT jsem se vyspala s víc klukama než za celý život. http://priznej.cz/c/7pOmuW
Že by panna, co v prvním semestru ulovila kluka, co ztratil brýle a po pár panácích i rozum...
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
C'est la vie...
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
P.S. Mě to vyhovuje, potřeboval jsem vyřešit alespoň jeden BUG fóra a k tomu jsem potřeboval nějakou aktivní debatu...