Bluethoot notebook a soundbar LG LAS350
Moderátor: Moderátoři
Bluethoot notebook a soundbar LG LAS350
Chcel by som sa opýtať v čom môže byť problém keď sa my nie zakaždým spustí soundbar LG LAS350B cez bluethoot notebooka ?
Soundbar je zapnutý nápis BT READY svieti. Počas párovania sa nápis PAIRED zobrazí potom zobrazí názov pripojeného zariadenia (PC respektivne notebook ) . V položke zvuk v notebooku sa zariadenie zobrazí ako odpojené a ak ho dám pripojiť tak sa nepripojí . Ďalšie možnosti ako Testovať nastaviť ako predvolené zariadenie sa nevysvieti takže s tým neviem nič urobiť . Pri riešení problému so zvukom my dá hlášku že zariadenie nie je zapnuté.
Párkrát som to nahodil tak že som vypol bluethooth zariadenie sa spárovalo a po pripojení som "zaškrtol" SPEAKERS LG LAS350B " a ono sa zafajklo a soundbar prehrával zvuk s notebooku . Po vypnutí notebooku už to zas nejde nahodiť . Soundbar s mobilom ide bez problémov. Taktiež mobil s notebookom cez BT ide v poriadku . Len spojenie NT s BT nefunguje spoľahlivo .
WIN je WIN10 .
Prečo to raz ide a raz nie ? To nechápem .
Dá sa to nejak ináč ešte v notebooku nastaviť ?
- Přílohy
-
Porty.png- (17.59 KiB) Staženo 102 x
-
Screen1Bluethoot.png- (15.94 KiB) Staženo 109 x
-
Zariadenia bluethoot.png- (30.46 KiB) Staženo 74 x
Notebook pripojil soundbar a zvuk sa sám pripojil na soundbar . Zaujímavé je aj to že notebook si to pripojil ako predvolené zariadenie. Ja som to aj chcel nastaviť ako predvolené ale tá kolonka bola stále nevysvietená . A skúšal som to pripojiť nespočetne veľakrát a nič. A dnes volalá ono sa to pripojilo . Ale ak vypnem notebook tak zas sa určite nepripojím .
S Widlami je to o nervy ale zato André (Android) s tým sountbarom nemá problém. Zakaždým sa spojí .
Stále to nechápem rovnako to pripájam a raz to ide a raz nie
- Přílohy
-
BT pripojené.png- Pripojené
- (15.78 KiB) Staženo 89 x
..
...
Ať žije zdejší FOSILOVNA
Mám tam tieto.
- Přílohy
-
Ovládače BT.png- Ovládače zariadenia
- (15.05 KiB) Staženo 108 x
P.S. Vidím "Realtek Bluetooth 4.0 Adapter", takže nejspíš tam bude nějaká combo karta i s WiFi, rozhlídl bych se u Realteku nebo u výrobce NB.
..
...
Ať žije zdejší FOSILOVNA