Zircon T3000 HD Plustelka

Dotazy na technické problémy, vlastní řešení technických problémů

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
markoni
Kontaktovat uživatele:

Zircon T3000 HD Plustelka

#1 Příspěvek od markoni »

Zdravím
Koupil jsem si tento settobox Zircon T3000 HD a potřeboval bych poradit jak vypnout funkci pro nevidomé a slabozraké jestli to není chyba firmware nebo co :roll: v nastavení mám vypnutou jmenovanou funkci ale pořád někdo popisuje děj a ještě jsem si všiml že ztrácí radiové kanály to vypadá na chybu firmware nebo co je s tím je? mate někdo zkušenosti s tímto settoboxem a dá se někde sehnat druhé firmware? díky
Čím víc dál se snažím se učit tím poznávám že nic nevím .Poslední 2 roky mám kvadruparézu
Mirda

#2 Příspěvek od Mirda »

Reklamuj to tomu kdo ti to vnutil je to určitě v záruce.
markoni
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od markoni »

Já jsem to koupil v http://atoselektro.cz/ přes e-shop nalákala mě možnost sledovat měsíc zadarmo po registraci plustelku která mě funguje, a už to mám zaregistrované na jejich webu. Problém je v tom že nemám zatím zkušenost s reklamací zboží koupeného přes e-shop.
Čím víc dál se snažím se učit tím poznávám že nic nevím .Poslední 2 roky mám kvadruparézu
markoni
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od markoni »

Zdravím
Potřeboval bych se dozvědět kdo to vyrábí? díky
markoni
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od markoni »

Tak jsem to reklamoval a výsledek vrátí mi peníze z odůvodněním že to neopravitelné.
Duvsan

#6 Příspěvek od Duvsan »

Ahojte. Máme v rodine viac kusov tohto prijímača a mám rovnaký problém. Rádia fungovali a nejak vymizli, ale to neriešim. Neviete, ako vyradiť tie pokecy pre nevidiacich? Mohlo by pomôcť vymeniť fw za starší? Do Plustelky som písal, zatiaľ neodpovedali.
Ďakujem
Odpovědět

Zpět na „Poradna“