Co jste přinesli zajímavého ze sběrného dvora 3

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Zamčeno
Zpráva
Autor
rnbw

#91 Příspěvek od rnbw »

Celeron píše:Co nám jezdíš do Čech vybírat popelnice? :lol: Bratislava nestačí?

Bol som na dovolenke, tak som si doniesol suveniry :D
Este som si doniesol nejake LP, ale tie neboli zadarmo - kupil som v bazari v Olomouci.
Celeron

#92 Příspěvek od Celeron »

radioelectrum píše:to Radovan_79: chce to vyzkoušet i další sběrné dvory. V Praze jich je spousta a myslím si že na všech zatím nejsou kamery. seznam je zde:
http://www.sberne-dvory.cz/vyhledavani/ ... city=praha

Pražákům, těm je hej! (c Kocáb, P.V.) :lol: U nás na venkově je v málokterý obci jeden a vzdálenost k dalšímu je tak 10-30 km. :cry:
Jirka

Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
Radovan_79

#93 Příspěvek od Radovan_79 »

Tak já jsem ty sběrné dvory neobjížděl cíleně, spíš když jsem tam něco vezl, tak jsem se zeptal... Vždyť kam bych to doma všechno dával 8O
radioelectrum

#94 Příspěvek od radioelectrum »

Celeron píše:U nás na venkově je v málokterý obci jeden a vzdálenost k dalšímu je tak 10-30 km. :cry:
Právě že na venkově jsou ti z obsluhy mnohem vstřícnější než ve městech. Někdy se dá domluvit i na protislužbě v drobné opravě. Když je obsluha vycvičená tak prozvoní a vím že mu mám zavolat a zjistit co nového přibilo. A pokud jde o tu vzdálenost tak jet 15km do sousedního městečka je příjemnější než jet tuto vzdálenost v přecpané Praze.

Upozorňuji že brát věci se sběrného dvora se nesmí (je to v celé EU fuj )a že tato diskuze je čistě akademickou diskuzí co bych dovezl kdybych tam byl...
elektrosvit

#95 Příspěvek od elektrosvit »

rnbw píše:
Este som si doniesol nejake LP, ale tie neboli zadarmo - kupil som v bazari v Olomouci.
Ve kterém? :wink:
rnbw

#96 Příspěvek od rnbw »

Na Dolnom namesti - vlastni to nejaky rocker.
konosuke

#97 Příspěvek od konosuke »

máme za městem šrotiště a hlídač-opilec Ti za krabičák z Tesca a za soumraku dá vymontovat co potřebuješ, kola, dynamo, světlo z odloženého bicyklu, motor z pračky, kompresor z ledničky, podvozek z otočné židle a podobně, jo vercajk sebou, sikovky, 2 šroubováky, klíče 8/10, 13/17, pravda, elektroniky tam málo, ta se rozebere raz-dva a šupky s ní do zastavárny či bazaru
Co se může pokazit to se taky pokazí. Co se nemůže pokazit to se pokazí taky. (Murphy)
elektrosvit

#98 Příspěvek od elektrosvit »

rnbw píše:Na Dolnom namesti - vlastni to nejaky rocker.
Dík, až budu mít cestu, mrknu tam.
Celeron

#99 Příspěvek od Celeron »

radioelectrum píše: Právě že na venkově jsou ti z obsluhy mnohem vstřícnější než ve městech. Někdy se dá domluvit i na protislužbě v drobné opravě. Když je obsluha vycvičená tak prozvoní a vím že mu mám zavolat a zjistit co nového přibilo. A pokud jde o tu vzdálenost tak jet 15km do sousedního městečka je příjemnější než jet tuto vzdálenost v přecpané Praze.

Ha ha, tak to ti až pojedu kolem máš maloměstskej sběrnej dvůr nafotím. Asi tam sbíraj zlato, protože Fort Knox hadr. Betonovej plot 2,5m, radarový hlídače plotů, kamera na každým kandelábru, automatický reflektory, vstupní a výstupní turniket pro auťáky. Pouze chybí v rozích plotu špačkárny s kulometama. Domluva s personálam absolutně nemožná. Dokonce při odjezdu kontrolujou auta, i podvozek, jestli jsi tam něco nevzal.
Jirka

Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
rnbw

#100 Příspěvek od rnbw »

Zjavne maju vela penazi...
Radovan_79

#101 Příspěvek od Radovan_79 »

Hele, jestli jim tam furt lezli bezďáci a romové občanského původu, tak se nedivím, že to mají takhle zabezpečené...
rimi

#102 Příspěvek od rimi »

Coze, cigosum a bezdomovcum nezalezi na zdravi? Vzdyt odevzdanim se cokoli promeni v nebezpecny odpad (a nelze tudiz nic omylem vyhozeneho vratit), jak hlasi cedule napr. v Novem Boru. A k cemu by bezdakum byl nebezpecny odpad, museli by si dodelat certifikaci pro nakladani s nebezpecnym odpadem a to za to asi nestoji.

Ty separaky maji zachranit planetu, hlavne demokraticke jadro, tak nechapu ruzne letaky, kde vyhrozuji, ze lednicka bez motoru se neda odevzdat zdarma.

OT:
Mimochodem, obcas clovek potka takove neskutecne more PET lahvi i v jezerech, ze premysli, proc se ve Finsku neda koupit nevratna pet (vlastne i pivo v plechu maji darebaci zalohovane), copak nikdo tem Finum neumi vysvetlit, ze se to uz nekolikrat prepocitavalo a pokazde je to pro planetu horsi.

Obrázek
rnbw

#103 Příspěvek od rnbw »

V Nemecku su tiez PET flase vratne. Nikde nenajdes na zemi ziadnu.
Radovan_79

#104 Příspěvek od Radovan_79 »

Ono to s těmi PET lahvemi není až tak o tom, jestli jsou nebo nejsou vratné. Spíš to ukazuje, že lidi jsou prasata. Čím jižněji a východněji, tím větší prasata.
rnbw

#105 Příspěvek od rnbw »

Nikto nehodi peniaze len tak na zem. A ked niekto najde na zemi peniaze, nenecha ich tam lezat. Vratna flasa = peniaze.
Zamčeno

Zpět na „Nezařaditelné“