Debian vs Arch Linux
Moderátor: Moderátoři
Jeejda píše:Kdybys o tom něco věděl tak bys taky věděl, že ARM a MIPS jsou si velice podobné architektury. Navíc to ohledně získávání zkušeností vůbec o ničem nerozhoduje, klidně si to / cokoliv jiného může stáhnout jako x86 a pitvat to třeba ve VirtualBoxu nebo jiném emulátoru. Jestli znáš lehčí implementaci než OpenWrt, kterou může rozpitvat a něco se na ní naučit, tak blbě nepindej a doporuč mu ji.
Jinak je úplně jedno s čím začne, hlavně aby začal. Ale to se mu s váma asi nepovede, když pořád odvádíte pozornost na nepodstatnosti a přitom nic konkrétního nehodíte do placu (já aspoň řekl KDE má začít).
Když já jsem si kompiloval vlastní openwrt-brcm-2.4-squashfs.trx pro Asus WL-500g (nebo později pro Foneru 2100), tak tys asi po 6 letech (od téhle události) teprve objevil tohle fórum
..
...
Ať žije zdejší FOSILOVNA
Jeejda píše:Začal sis ty, já se jen bránil. Na hrubej pytel hrubá záplata.
Ve kterém svém příspěvku jsem tě urazil, že bych konkrétně napsal "ty něco ...."? Já jsem si od tebe na sebe přečetl, že blbě pindám, že musím zapnout mozek, že to neznám, machruju, překrucuju, kromě mého jediného "že tady exhibuješ" z předchozího příspěvku?
Potom se zamysli nad tím, kdo tady koho uráží!
..
...
Ať žije zdejší FOSILOVNA