Scházejí nám pracovníci do vývoje
Moderátor: Moderátoři
Pokud mě bude někdo nálepkovat, budu klidně ostrý jako břitva. Na hrubý pytel, hrubá záplata. Nejsem žádný ňouma, co si nechá všechno líbit.
Já jsem nikoho nenápelkoval, nikomu nenadával - dokud s tím nezačal ten někdo jiný. Měli byste seřvat toho, kdo s tím začal - ne mě.
---
"Nalepka "troll" ti prischla na zaklade viacerych "prispevkov" pochybnej kvality (ale o to vacsej dlzky), ktore vznikli dnesny den."
V diskusi se používají tzv. "věcné argumenty". Já také klidně napíšu, že vaše příspěvky jsou ostudou nejen diskuse, ale třeba i léčebny mentálně retardovaných. Proč bych to nenapsal, když argumentů netřeba?
---
Já myslím, že bude lépe z tohoto fóra odejít. Nemám tohle zapotřebí - žump je všude nadbytek. Zvláště pokud si člověk musí nechat nadávat, a když vrátí stejnou mincí, ještě je špatného. To si nechte pro blbce.
P.S.: Nenašel jsem, jak se ruší profil. Tak pěkně prosím o smazání mého profilu - děkuji.
Z myho pohledu se neco zlepsilo. Firmy napr. uz nesmyslne nelpi na titulech a diplomech. Driv jsem se s tim setkaval casto, odpoved z personalniho, ze "...bohuzel nemate VS..." a dal se nebavili.
Po tom, co jsem sam par pohovoru vedl, a to z vetsiny s VS materialem, jsem dvakrat nechapal, proc se na tom tak trva. Nastesti v poslednich par letech uz VS nikoho ve firmach moc nebere.
Jinak bohuzel taky delam praci, ktera me naprosto nebavi, jen proto, ze je zaplacena. Chtel bych kreativni praci, klidne v IT, radeji v kombinaci s elektrem (vyrobni inzenyr apod).
Tech mist moc neni, a kdyz uz, tak se objevi dalsi problem - penize.
A to se nebavim o malych ceskych soukrominicich, tam je jasny, ze moc rozhazovat nemuzou, ale i o vetsich firmach (naposledy z vl. zk. FEI)..
A co ted s tim. Ta prace se me moc libila, ale o 15 tisic dolu proste nepujdu.
Ted delam ve velke IT firme, a je to proste 8h odtrpet, prezit a domu. :-/
Victronix píše:AlanCox se asi s náma nechce zahazovat.![]()
Jak by řekl klasik:
Nojo, inženýr.
Jak pravil majitel hospody v jedné obci, kam se nastěhovala kupa pseudo hi society lufťáků : To tu je samej doktor, inženýr a kandidát vševěd, ale pořádnej splachovací hajzlík si nikdo z nich postavit neumí.