Mosfet
Moderátor: Moderátoři
Jinak použití je různé, já je mám všude - v televizoru, v počítači hned několik, v tiskárně, v mobilu, v pračce hned dva, ve spíži, ve sklepě mezi kompoty, dělám z nich marmeládu, přidávám je do salátu, do omelet, taky jako součást mazání proti revma, prostě všady.
Sendyx píše:Obvykle 3 nebo 2 nožičkama, někdy jen jednou.
Jinak použití je různé, já je mám všude - v televizoru, v počítači hned několik, v tiskárně, v mobilu, v pračce hned dva, ve spíži, ve sklepě mezi kompoty, dělám z nich marmeládu, přidávám je do salátu, do omelet, taky jako součást mazání proti revma, prostě všady.
Proti revma by si mi mohol niektorý doporučiť.
Sendyx píše:Obvykle 3 nebo 2 nožičkama, někdy jen jednou.
Dva kousky co mám ve vstupní jednotce FM tuneru jsem připojoval dokonce 4 nožičkama!
kosteldo, k tomu ču*ákovi - není to tak úplně jednoznačné...
Poloha připojení středního a fázového vodiče vůči ochrannému kontaktu (kolíku) u domovních zásuvek není stanovena. Doporučuje se však jednotné provedení vývodu. - ČSN 33 2000-4-46
Sendyx píše:Kdybychom to rozebírali podrobně, mám MOSFETy, které mají velmi divné pouzdro z beryliové keramiky a mají 4x vyvedený S, mají 2 hradla a drain, čili 7 vývodů. Dodnes nevím, k čemu je dvouhradlový výkonový FET.
http://ieeexplore.ieee.org/xpl/freeabs_ ... ber=601468
pokrok nezastavíš
Re: Mosfet
kostelda píše:Jak se zapojí mosfet třeba do zesilovače a kde všude se dá mosfet využívát?
Ja ich v robote vo veľkom využívam v náhradných zdrojoch UPS.