Nerudovské kam s ním. Elektro všeho chuť
Moderátor: Moderátoři
Nerudovské kam s ním. Elektro všeho chuť
Určitě nejsem sám kdo má stejný problém, jak na to? Dejte mi inspiraci. Dík za podněty.
- Přílohy
-
srot 002.jpg- (113.67 KiB) Staženo 290 x
-
srot 001.jpg- (137.31 KiB) Staženo 311 x
- radioelectrum
Jinak přebytky prodávám na elektroburzách.
Zkusil bych zde nabídnout vše jako celek, za nějakou symbolickou cenu, třeba to osloví někoho kdo je velkým burziánem a bude mít na pár měsíců co prodávat na burzách.
nebo zde na EB zdělit termín soukromé burzy takové to "u mne doma" symbolické ceny, ozve se 30 zájemců, 10 lidí slíbí že přijede, a nakonec si to rozeberou 3-4 co přijedou.
- forbidden
- Kontaktovat uživatele:
Ono kdybys měl omezený prostory, tak by tě to naučilo samo udržovat rozumnou hladinu krámů.
Já už toho mám plný zuby furt skladovat sice dobrý, ale těžko použitelný věci jen pro případ potřeby, radši se toho všeho zbavím.
-
Radovan_79
Asi by byla fajn ta rozebírací akce, kdy se sjede pár lidí, přeberou si to, obdarují tě lahví dobrého moku a zbytek se vyveze do SD.
Z takového schraňování všeho možného i nemožného, na projekty "až bude čas" se kolikrát stane pěkná obsese. Můj prastrýc (z x-tého kolene) má barák pomalu po strop plný bordelu. Tu něco výhodně koupil, támhle něco našel a podobně. V baráku má mezi tím úzké uličky a samozřejmě na to už nehrábne. Ale má to. Chudáci jeho děti, až to budou likvidovat, což vzhledem k věku (75+) a zdravotnímu stavu nebude za moc dlouho.
Sám se snažím neschraňovat každý bordel. Když se něčeho chci zbavit, tak zkusím aukro a inzerce a když se to neprodá, tak -> SD.
Snazim sa vsetko bud opravit a predat, pripadne umiestnit niekde v rodine. Neopravitelne veci rozobrat/vyhodit.
Niektore veci som predaval aj dva roky, kym to niekto kupil (faxy), ine sa zase predaju takmer okamzite.
- radioelectrum