Nerudovské kam s ním. Elektro všeho chuť
Moderátor: Moderátoři
A kutilmile - nelituju tě
Zdravě se (s prominutím) nasrat a vyházet věci které jsem rok nepoužil!
Vím že je budu určitě podle nějakého zákona schválnosti za 14 dní potřebovat, ale jinak to opravdu NEJDE!
A taky potom funguje jedna , mnou vymyšlená poučka.
Náhradní díl jsem už vyhodil tudíž to opravovat nebudu!
-
Radovan_79
-
Radovan_79
Ale jak se říká, proti gustu
Další (vesměs větší elektronika - tvp, či jejich pozůstatky, . . .) jsem věnoval SDH (dobrovolným hasičům) z vedlejší obce, kteří prý od "likvidační firmy" (která si elektroodpad od nich odvážela) nějaký menší peníz obdrželi.
SD jsem přitom měl cca 200m od té likvidované provozovny, ale (kromě toho, že bych to i tam musel sám dovézt) tak proč raději nepřispět těmto dobrovolníkům (kteří kromě darů, či výtěžku z pořádání "hasičského plesu", téměř jinou možnost příjmu do kasy nemají) a odvezli si to vlastně sami
Přesto i potom mně hodně dalšího "šrotu" (tvp, které teprve na opravu čekaly, . . .) ještě zůstalo (páč i mně bylo líto to všechno vyhodit a dnes to zase jen překáží), tak si stejně ještě pro to ti hasiči zase jednou přijedou
Pokud to co potřebuji mám někde vzadu a nedostanu se k tomu dílu tak mi to je k ničemu, nebo v horším pokud nevím kde co mám a musím přehrabat hromadu věcí než to najdu.
A pokud jde o staré sbírkové věci tak tam je jiná situace. Tyto věci stále ubývají takže se doporučuje si pokud možno udělat co největší místo a tam navozit zásoby.
Ideální je třeba taková veliká stodola, s vybetonovanými odizolovanými podlahami, novou střechou a půdou s podlahou s nosností jako měli ve fabrikách. Takto jsem kamarádovi dovezl až dovnitř nějaké "obludky" co mají přes metrák přímo pod naviják.
- Přílohy
-
P1210132.jpg- (153.45 KiB) Staženo 100 x
-
P1210113.jpg- (158.04 KiB) Staženo 82 x
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
Jinak recyklace provadim dusledne, casto treba z kopirek apod si nechavam i srouby a nektery zajimavy mechanicky casti.
Momentalne ma namale C1-91 - mel problem se zdroje, takze byl zdroj komplet rozebran a bez uspechu diagnotikovan. Pak prislo stehovani, a uz asi 3 roky je osciloskop s rozebranym zdrojem v kartonove krabici, a jedinej duvod, proc je me ho porad lito vyhodit je obrazarna v perfektnim stavu, a "co kdyby se to hodilo"
Ale asi pujdou city stranou a skop do kontejneru, uz me ho nebavi stehovat...
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Jen ho zatím mám bohužel jen občas na velmi krátkodobý příděl, ale peru se jak lev. Ale dost to vysiluje, argumenty proti dogmatům nefungují...
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
ZdenekHQ píše:To chce šikovný dítě, ten můj kluk za hodinku udělá z tiskárny jen hromádky šroubků, plastu atd. a ještě ho to baví.
Nemá to po mně?
Můj otec mně prý v mých dvou letech potřeboval nějak zabavit, tak mně dal na hraní budíka.
Po nějaké době zjistil, že má budíka rozmontovaného do šroubku