Čím nahradit NiMH 3,6V/140mAh
Moderátor: Moderátoři
Čím nahradit NiMH 3,6V/140mAh
Bohužel na netu jsem vůbec tyhle samostatný články nenašel. Pokud Fulgur, Battex či GES nemá články, ani baterku mě nevyrobí...
Nějakej nápad, kde ji sehnat nebo čím ji nahradit?
Díky
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
Ale musíš vzít 5kS
A fakt tam není nikde trochu víc místa, i za cenu toho, že to budeš muset dát na delší dráty?
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...
Michal22 píše:U číňana najdeš všechno: Varta 3,6V
Ale musíš vzít 5kS
A fakt tam není nikde trochu víc místa, i za cenu toho, že to budeš muset dát na delší dráty?
Tý jo, přesně vono i s konektorem na kterým je dokonce propojka hlásící přítomnost baterky.
Ale cena není zrovna nejnižší...
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...
Celeron píše:Myslíš, že je k čepičce bodnutej pásek a pak ohnutej do L a bodnutej z boku na dýnko dalšího?
Spíš bude do pravoúhlýho U a na plus bude bodovanej z obou stran, aby to drželo tvar, i podle datašítu to tak vypadá. U kulatých bývá místo toho U kalíšek, kterej se uprostřed bodne na mínus jednoho článku a pak se do kalíšku vsadí plusem další článek a k němu se kalíšek naboduje z boků.
pokud dáš větší, nestačí se dobít, články můžou mít potom hodně nízké napětí (což má negativní vliv na životnost), v nejhorším případě může dojít i k přepólování.
Michal22 píše:Já osobně bych tam dal stejnou kapacitu, jaká tam byla.
pokud dáš větší, nestačí se dobít, články můžou mít potom hodně nízké napětí (což má negativní vliv na životnost), v nejhorším případě může dojít i k přepólování.
Už jsem našel kde se dá poštelovat dobíjecí proud. Tak si myslím, že by tam silnější 300 mAh být mohla.