skreslenie zosiku

Poruchy, opravy, rady, návody

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
Leco

#16 Příspěvek od Leco »

No takze dakujem za vycerpavajucu informaciu Hill.Celkom som to pochopil no mohol som uz predtym viac precitat. Takze zmeral som to napatie na 16 cize na status IO a je tam konstantnych 9.74V ci nahlas alebo potichu stale 9.74V takze ako uz pises asi su male kapacity kondikov-2.2mF. Ale aj tak teda teraz neviem preco pri tak malej urovni signalu pracuje s takym napatim no newiem.A este podotykam je to stavebnica od EZK z GM electronics. Tu je foto http://www.gme.sk/dokumentace/760-515/p ... -515.1.jpg Takze moja otazka na zaver vyriesia to tie kondenzatory?
Leco

#17 Příspěvek od Leco »

A este raz tu teplotu vylucujem viem ze neviem ako je to vo vnutri ale ked sa chytim puzdra tak by som musel citit prilisnu teplotu.V tom to nebude.
jef111
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od jef111 »

Mikrospojem jsem myslel zkrat způsobený malinkým proužkem mědi, který se vytvoří při leptání DPS např. pod chloupkem nebo větší částečkou prachu. Také jsem tím myslel něco jako cínový "můstek" mezi blízkými pájecími body třeba na IO.
Mohla by to způsobovat také malinká trhlina ve spoji jak píše stepa. Když jsi to koupuil jako stavebnici tak by měla být DPS OK, ale nikdy nevíš. Radši to zkontroluj ohmmetrem.
Olovnatý cín je vhodný k pájení ale není k jídlu. Bezolovnatý cín je sice možné jíst ale nejde jím pájet :D
www.sigmaphon.cz
stepa
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od stepa »

jef111 píše:Mikrospojem jsem myslel zkrat způsobený malinkým proužkem mědi, který se vytvoří při leptání DPS např. pod chloupkem nebo větší částečkou prachu. Také jsem tím myslel něco jako cínový "můstek" mezi blízkými pájecími body třeba na IO.
Mohla by to způsobovat také malinká trhlina ve spoji jak píše stepa. Když jsi to koupuil jako stavebnici tak by měla být DPS OK, ale nikdy nevíš. Radši to zkontroluj ohmmetrem.

BINGO trefil jsem to 8-) ... co dostanu za vyhru v soutezi? :twisted:
saskin

re

#20 Příspěvek od saskin »

prosím vás čo znamená že je v triede H ???
mikollar

#21 Příspěvek od mikollar »

Vtedy sa zapína násobič napätia. Keď si dáš do googla hľadať triedy zosilňovačov nejdeš tam popis všetkých tried od A, B, AB, D, H a este neviem aké ďalšie sú
Odpovědět

Zpět na „Svářečky, UPS, nabíječe, měniče, zdroje, trafa a další“