Radovan_79 píše:Ovladače aktualizuji průběžně pomocí Driver Booster 3 ...
Svatá prostato...
To mi povídej. Tyhle srandy jsou dobrý akorát tak na sosání malwaru.
Moderátor: Moderátoři
MetalGod píše: Kdepak já bych asi vzal BSOD?
Wokna udržují jen jakýsi podivný plovoucí průměr - co je novější nebo starší, to nelze použít. Je to hnus, velebnosti.
Radovan_79 píše:Wokna udržují jen jakýsi podivný plovoucí průměr - co je novější nebo starší, to nelze použít. Je to hnus, velebnosti.
Ale tohle není primárně chyba Microsoftu, ale výrobců hardwaru; že neposkytují ovladače pro novější nebo starší verze systému! Ovladače "nepíše" Microsoft (kromě jakýchsi "obecných", aby se to vůbec rozběhlo).
MetalGod píše:...(a to jedu na verzi 51.0a2 - povšimni si toho áčka).
Firefox 52, který vyjde v březnu 2017, bude poslední verzí s oficiální podporou Windows XP a Vista.
Další verze Firefoxu 53 už sice na XP ani Vistách nepůjde nainstalovat, nemusíte se ale bát, že by vám váš oblíbený prohlížeč přestal fungovat úplně. S aktualizací na Firefox 52 budou všichni uživatelé Windows XP a Vist automaticky převedeni na Firefox ESR s rozšířenou podporou. Tato verze je primárně určena pro podniky a neobjevují se v ní žádné nové funkce. Nadále ale dostává po dobu přibližně jednoho roku opravy bezpečnostních chyb. Úplné ukončení podpory Firefoxu na Windows XP a Vistách by tak přišlo v polovině roku 2018.
Soemtron píše:Já když spustím video na Stream.cz v malém okně (není režim celé obrazovky) tak jakoby pulzuje, zvětšuje se a zmenšuje o
2 -3 cm. Co může být příčinou? Mám Win XP a FF.
Zajímavé. Měl jsem zoom 100% a dělá to jen při těch 100%. Pokud dám - nebo + (... 67, 80, 90, 110, 120, 133, 150 ... %) tak je po problému. Díky za radu.Standa99 píše:Soemtron píše:Já když spustím video na Stream.cz v malém okně (není režim celé obrazovky) tak jakoby pulzuje,...
... Nepoužíváš větší zoom pro stránky? ...