Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.
Zdravím mám dve nabíjačky od notebooku ktoré nejdu ( na jednej mi konektor odhryzol pes a druhá skratovala) ... tak by som chcel skúsiť konektor z nefunkcnej prirobit k funkcnej lenze po odizolovani boli na jednej cerveny a cierny vodič a na druhej nezaizolovaný vodič a biely ako to mám spojiť aby som nezostal svietiť ako vianočný stromček ? Ďakujem
Nojo, jenže pak je to buď 50 % šance na úspěch, nebo čoud, podle toho, jestli jsi optimista, nebo pesimista. Dones to někomu, kdo má alespoň multimetr.
Stejně nebude vědět, jak ho má používat - v jeho případě udělá líp, když to opravdu dá do rukou někoho, kdo elektrice rozumí. S kulhajícím psem nebo padajícím papouškem taky jdete na veterinu a neléčíte je sami podle babský medicíny...
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě !!!