Sencor SLE2457M4 - schéma
Moderátor: Moderátoři
Podobne je to aj u mna s tým, čo som si vytipoval. Ide o nejaký 19" Watson.
Ale aspon viem, že už obsah spi čítaš správne, ale nenapísal si v čom bol pes zakopaný alebo prečo ti to nečítalo dobre.
A nenapísal si, či teda tie napätia 2,5V a to druhé sú ok.
Čo sa týka beeprog, som práve uvažoval, kde by bolo koho zohnať, čo ho má tiež. Nevedel som ,že je aj u Teba. A keďže nemáš s ním problémy, mám veľký problém ja. To znamená, že keď si po spustení pg4... softu len načítaš predtým uložený obsah zo súboru, t.j. bez čítania pamäte v rámci tohto pokusu, a dáš verifikovať s obsahom do beeprogu vloženej pamäte, tak dostaneš zhodu ok? Mne to ohlási chybu a ponúkne vygenerovať okolnosti chybového stavu pre jeho analýzu, pričom chyba vraj môže byť ako v hw, tak aj v sw programátora. Pritom mi nevypíše žiadnu adresu s nezhodou dát. Beeprog som kupoval na bazosovi, ale asi nie je pajc z Číny, lebo predpokladám, že by ho už boli elnekáči zablokovali.
Nepouzivam bin ale elnek projekt .eprj alebo .hex.
Avšak aj ked dam bin aj cudzi aj svoj do bufferu (avšak pred načitanim binu už musí byt zadaný správny typ obvodu) a napalim do neho obsah z bufferu, tak samozrejme zverifikovany bude ok.
A to bez ohladu na to či potom pamat vytiahnem, vypnem pg4 a programator a potom to znova spustim a znova načitam subor, musi byt zverifikovany ok s priloženou pamatou.
Ale tebe to hadze naozaj daku systemovu chybu programatora či pg4.
Mozno je chyba vo verzi pg4 ktoru pouzivas, tak ak isto nemas fake, skus stiahnut a nainstalovat najnovsiu verziu.
Fake beeprog má trojpinový euro konektor na 230V kdežto originál má mat len dvojpin so šnúrou do rádia.
Mal by si dodat Q11 s na jeho vstup docasne pripojit 3,3V zo spomenuteho ext. zdroja miesto povodnych 12V a vystup Q11 pouzit ako terajší 3,3Vsw a ešte jeden p-fet co bude spinať 1V z ext. zdroja na vetvu +1V, inak to nefunguje ako má - teda tak ako to fungovalo povodne a bohvie čo sa potom deje.
Nevychádza mi čas, ešte som pamäť nevrátil na miesto. Tá simulácia orig zapínania napätí je dobrá vec, len som bol lenivý ísť do toho. Najprv to asi skúsim len tak a ak sa nepreberie, namiesto kremíka využijem relátka budené z 12v, čo prichádzajú z jeho sieť. adaptéra.