Škoda 120 nejde zaradiť jednotka+tesnenie pod hlavu!
Moderátor: Moderátoři
To nemá cenu, chtěl jsem poradit tiktakovi a né se tady hádat (a už vůbec ne s tebou), končím.
„Když už člověk jednou je, tak má koukat aby byl. A když kouká, aby byl, a je, tak má být to, co je, a nemá být to, co není, jak tomu v mnoha případech je.“ J. Werich
- tiktak1953
Teraz som uvidel ze aj ty si dal dokonaly obr toho spoja Eleman,diky aj tebe.Ja sa nahanm cely den tak nestiham ani citat vsetko.Dnes som o 05 hod.oberal vyse hodiny papriku , paradajky vonku lebo uz na autach bola namraza o 05 hodine.Ani neviem este ci aj nieco pomrzlo.Diky pani a nebudte na seba zly!!!
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Mimochodem, mě se o té jeho škodovce na dnešek zdálo. Nemohl jsem vzadu najít motor. Víte, kde byl - pod předním sedadlem spolujezdce... Asi nějaká vývozní verze."
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
- tiktak1953
- tiktak1953
- tiktak1953
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
- tiktak1953
- tiktak1953
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Lepil jsem s tím třeba železo na sklo, výhoda je, že je trvale pružný.
- tiktak1953
neviete ci tato sada do skodovky je original (je tam vyrobca napisany),alebo neaka cina.Nemate niekto sadu na predaj.Na bazosi.sk su len do 105-ky za 50 a 100€.Vyhral som vlani sud co mi tuto skodovku ukradli a asi budem ziadat od nich vymenu tychto dielov,nakolko im voda vyvrela a isli s nou bez vody.Druhy motor keby mi dali,mohl by by byt vydrany,je mala sanca, ze by niekto mal dobry motor dnes!Tie rychloste bude treba tiez opr.Auto potrebujem do hory,a vozit hnoj do zahrady .
Co sa tyka tych rychlosti a ohnuti nosnika prevodovky,tak to muselo podat (do zadu)aj nosnik motora, kedze su prev.a motor spojene.
Kolko by stala asi takato vymena tejto sady a toho nosnika.Viem to aj ja vymenit,ale potrebujem robit chalupu a dalsich sto veci.Na aute som mal len 70 000km a v vsetko v dobrom stave ,okrem prednych brzd, kde som suč.piesty len ocistil.
- Přílohy
-
120 sada vložky .......png- (76.66 KiB) Staženo 107 x
Výrobce takový díly většinou vyrábí už během dodávek do originální sériový výroby, kde musí držet cenu nasmlouvanou s výrobcem auta - ta je pro něj většinou nižší, než za jakou takovej díl prodá sám pod svojí značkou v maloobchodě. Protože ale automobilka si ke "svýmu" lacino nakoupenýmu ND přirazí mastnou marži, je takovej díl ve značkový síti automobilky ještě výrazně dražší, než ten samej, ale koupenej jen pod značkou dodavatele.
Když to konkretizuju - kompletní nový přední světlo na fábii II /roomstera stojí na krámě kolem 6000Kč (asi 220€). Je to originální ND v krabici s logem Škoda, vyrobenej podnikem Hella Autotechnik Lights. Ten samej díl, vyrobenej na tý samý lince v Helle, ale v krabici bez potisku Škoda, je o skoro 2000Kč lacinější. Přitom je to výrobek, kterej má úplně všecky díly ze stejnejch forem, jako ten "originální škoda-díl".
A kutilmile - nelituju tě
- tiktak1953