Zvuk u Youtube
Moderátor: Moderátoři
Zvuk u Youtube
Chybí mi nějakej driver, nebo někde něco blbě nastavenýho? W7/32.
Díky
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
Já ten dopněk používám hlavně proto, že Maxthon umí flashové okno vystřihnout, to si dám někde do rohu, navolím ho "vždy navrchu" a během přehrávání můžu surfovat dál.
- Přílohy
-
MX-YT.jpg- (276.35 KiB) Staženo 110 x
..
...
Ať žije zdejší FOSILOVNA
Nejhorší je, že když zkusím spustit znova doplněk na nastavení, tak mi to napíše doplněk instalován a nespustí se.
Že by nějaká nekompatibilita Trubky s Maxthonem?
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
Asi po letech přejdu někam jinam, jenže vyšperkovat si nějaký prohlížeč, aby uměl to co Maxthon, není jednoduché. Sice každý prohlížeč má hromadu doplňků, ale chtěl bych to s totožnou funkčností atd.
Každopádně je to u tebe divné, kór když to dělá i pod Chromem, ale Maxthon vychází z webkitu Chromu. Jako kdyby to bylo něco systémového?
Flashi jsem dával přednost i kvůli akceleraci přes GPU, kterou umí i starší grafiky. Kodek VP9 pro HTML5 umí až GPU od roku 2014, takže většinou to jede přes CPU. To můžu potvrdit, protože jsem měl GTX 560 a nyní mám GTX 1060, kde už akcelerace pro HTML5 funguje.
P.S. Ty videa vpravo eliminuje ten doplněk, na youtube umí hromadu věcí přenastavit.
..
...
Ať žije zdejší FOSILOVNA
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
Hlavně mě překvapil výkon skrz CUDA, při renderování videa je rozdíl proti CPU obrovský.
..
...
Ať žije zdejší FOSILOVNA
..
...
Ať žije zdejší FOSILOVNA