Formuláře+úředníci

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
ZdenekHQ
Významný člen
Kontaktovat uživatele:

Formuláře+úředníci

#1 Příspěvek od ZdenekHQ »

Omlouvám se za OT - nevíte náhodou někdo, proč když úředník vymyslí "jednoduchý" lejstro, proč k němu vždycky musíte přidat tolik příloh, že to má potom tloušťku půl centimetru ? Navíc ty přílohy stojí tolik času a peněz, že bych raději vypisoval 20 stran.

Citace z "Převod nemovitostí kupní smlouvou"

Kód: Vybrat vše

V jednom přiznání vyplňte tuto přílohu v počtu
 - odpovídajícím počtu nabyvatelů

AVŠAK v počtu
 - jeden u kupní smlouvy při konkurzu, kdy vyplňte pouze 2.část II.oddílu

Nějak jsem to moc nepochopil, ale myslím, že mě chybí modrý formulář.... :twisted:
Naposledy upravil(a) ZdenekHQ dne 14 čer 2007, 20:22, celkem upraveno 1 x.
Pro moje oslovení klidně použijte jméno Zdeněk
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?
]
EKKAR

#2 Příspěvek od EKKAR »

Pan Werich kdysi dávno pravil:
Kde blb, tam nebezpečno, protože blbost lidská jest nekonečná a nejhorší kolize na světě je srážka s blbcem.
Jinak řečeno dejte volovi (blbovi) funkci, vymyslí lejstro...
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!
Hill
Administrátor

#3 Příspěvek od Hill »

Když OT, tak s celou parádou:
Nemáme na to papírování úředníka, tak musí technik, i když ostatní práci ožulit moc nejde a poruchy na technologii se neptají, jestli mám čas. Ostatní ve firmě jsou výrobáci nebo obchodníci a ti se přece nebudou takovými prkotinami zabývat. Vždyť jsou to "jen" studně a odpady. Dosud jen pár jednoduchých formulářů ročně. Jenže se změnil zákon a dělalo se to celé znovu a najednou. Když si představím, že se zase změní nějaký další zákon a bude se muset znovu papírovat, dostávám kopřivku a stařecký třes.
Doporučuji kouknout na www.form.cz - třeba na povolení stavby, kolik formulářů po "zjednodušení" stavebního řízení přibylo. Ale vlastně na jakékoli formuláře. Když se něco nevejde, připište to na zvláštní papír a nezapomeňte ho uvést mezi přílohy.
----
Koukám, že mezitím sentenci o volovi v úřadu sem hodil EKKAR. Tak to jen doplním: vůl zůstane volem, i kdyby absolvoval kurs plemennýho bejka.
Odpovědět

Zpět na „Nezařaditelné“