ETA Sirius - při tepovani teče voda všude
Moderátor: Moderátoři
ETA Sirius - při tepovani teče voda všude
Problém je že při tepovani se v podstatě pokaždé stává to, že vysavač začne vcucavat špinavou vodu a tak pak litá ven snad všemi směry.
V návodu jsem se dočetl, že při mokrém vysávání se má do nádobky místo sáčku vložit jakýsi usmernovac. Ten já ale nemám.
Můžete mi prosím někdo vysvětlit k čemu to tam je, nebo co udělat aby mi to tu vodu nevsavalo? Vy co ho máte doma se vám to stává taky? Neptun který je úplně stejný nikdy nic takového nedělal.
Jinak ten omezovač, není tím myšleno to "koleno", které se dává do vysavače?
Tady píšou, že je to stejné pro Neptun, Sirius a Mariner.
Já řešil Neptuna tady: http://www.ebastlirna.cz/modules.php?na ... sc&start=0
A díky Ohryzkovi vyřešil, tak se tady třeba ukáže a poradí.
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...
- Přílohy
-
vysavač.jpg- (95.93 KiB) Staženo 120 x
-
vys2.png- (48.8 KiB) Staženo 100 x
- Přílohy
-
m3.JPG- (68.98 KiB) Staženo 85 x
-
ETA144187370.jpg- (21.22 KiB) Staženo 121 x
Mimochodem když se tohle stane je pěkně vidět, jak ten vysavač "netěsní" voda líta z filtru, teče z pod skeletu jak je zespod to gumové těsnění, mezi klapkama apod... je to fakt příjemný když to ohodí zeď apod...
Nicméně obávám se že tuhle menší 8 litrovou nádobu pak používala i verze 2867 a 3867 (pozdější označení toho modelu, dříve byl jako 3404/5)teda nějakej Atlantic a ten tam taky žádnej usměrňovač neměl. Vážně divné.
Zkusím koupit ten usměrňovač a uvidím jak se to bude chovat.